Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πληρωμένη απάντηση

Αφού έπλεξε το εγκώμιο Αμυρά και "ειδικά του κ. Ψαριανού, που είναι πάρα πολύ καλός βουλευτής", ο Άδ. Γεωργιάδης θέλησε να... συγκρίνει τον τελευταίο με τον Δ. Παπαδημούλη, τον οποίο αποκάλεσε "τον...

Αφού έπλεξε το εγκώμιο Αμυρά και "ειδικά του κ. Ψαριανού, που είναι πάρα πολύ καλός βουλευτής", ο Άδ. Γεωργιάδης θέλησε να... συγκρίνει τον τελευταίο με τον Δ. Παπαδημούλη, τον οποίο αποκάλεσε "τον πιο γελοίο άνθρωπο στην Ε.Ε."!

Όταν ο Β. Σκουρής (news247) του μετέφερε την οργή ακροατών, ο (αντι)πρόεδρος της Ν.Δ. είπε "να το διορθώσει: Στον πλανήτη" συμπλήρωσε, υποστηρίζοντας για τον εαυτό του ότι τον έλεγαν "γραφικό ακροδεξιό" και τώρα τον αναγνωρίζουν ως... "σοβαρό ευρωπαϊστή"!

Πληρωμένη ήρθε η απάντηση Παπαδημούλη, μέσω Twitter, στον θαυμαστή του Σαλβίνι: "Επειδή θεωρεί τον εαυτό του ως μέτρο σοβαρότητας, το εκλαμβάνω ως μέγα έπαινο!".

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Θέλουν να βγουν κι από πάνω...

Τέλεια λοιπόν. Οι βασικοί εκφραστές του κοινωνικού δαρβινισμού, οι πολέμιοι της κοινωνικής αλληλεγγύης, οι ταλιμπάν που έχουν ορίσει ως σκοπό της ζωής τους την ολοκληρωτική καταστροφή του κοινωνικού...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο