Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σκόνη
18 °C
14.7°C19.3°C
2 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
12.0°C13.9°C
0 BF 89%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
15.0°C16.6°C
4 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
18 °C
17.7°C19.3°C
2 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Ομίχλη
12 °C
11.9°C13.0°C
0 BF 100%
Τι 'πες τώρα...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι 'πες τώρα...

«Το ΠΑΣΟΚ τον έφτιαξε τον ΣΥΡΙΖΑ, ποιος τον έφτιαξε;» λέει ο Δ. Οικονόμου

«Το ΠΑΣΟΚ τον έφτιαξε τον ΣΥΡΙΖΑ, ποιος τον έφτιαξε;» λέει ο Δ. Οικονόμου. Όλα τα καλά σε αυτή τη χώρα... μα όλα...

4.23 λεπτά μιλούσε απνευστί ο Άδωνις, με το ζόρι ενάμισι λεπτό ο κ. Μπαλάφας. Ο πλουραλισμός στα καλύτερά του στον κ. Παπαδάκη.

Να ανάγεις αυγουστιάτικη δημοσκόπηση τον Γενάρη σε μέγα επιχείρημα κατά της συμφωνίας των Πρεσπών για τη λαϊκή βούληση, ένα θεματάκι το 'χει.

Δημοσιογράφος στο Κόντρα: Αριστερός και θέλει να κάνει ντιμπέιτ;”. Τσ, τσ, τσ... τι άλλο θα δούμε...

Έχουν καταλάβει ότι προεξοφλούν την ήττα τους όταν αρνούνται ντιμπέιτ, ή μπα;

Δεν χρειάζεται συζήτηση η θέση της Ν.Δ. για τις Πρέσπες, αφού συμφωνούν η Ντόρα και ο Καραμανλής μαζί του, είπε ο Άδωνις και έληξε το θέμα της κωλοτούμπας κρεμώντας στα μανταλάκια τους υπαίτιους που ανένηψαν δικαιώνοντας τον ίδιο και τον Σαμαρά.

Εσείς επισκεφθήκατε τον κ. Παπαδήμο στο νοσοκομείο, ή είστε τίποτε αναίσθητοι; Και καλά να το λέει ο Μητσοτάκης στη Βουλή, να το αναμασά ως επιχείρημα και ο Ανδρουλάκης της Φώφης στον ΣΚΑΙ;

Καμία φαντασία... τέλος.

Ανούσιο το ντιμπέιτ” λέει ο Μπάμπης, “ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής” Αυγενάκης και Παπαδάκης, “επικοινωνιακό σόου” ο Άδωνις... Με απλά λόγια, με κουτσό άλογο δεν τρέχεις.

Έκλυση πολιτικών ηθών”, “παράδοση συνταγματικής κυριαρχίας”, και τι δεν είπε η κ. Καϊλή για να ξεπεράσει τις πολεμικές ατάκες κατά της κυβέρνησης αυτή την εβδομάδα. Τόσο, που τη λυπάσαι.

Ο κοινοβουλευτισμός είναι ό,τι πει ο Βενιζέλος. Τα υπόλοιπα είναι έκνομα και καταλύουν τους θεσμούς και τη συνταγματική τάξη.

Δεν του αρέσει του κ. Κύρτσου ο διπολισμός, πλέον, ούτε ο δικομματισμός. Με ένα άγχος ξυπνά και με ένα κοιμάται. Θα προλάβει να φτάσει το ΚΙΝ.ΑΛΛ. ώς τις εκλογές ή θα διαλυθεί νωρίτερα;

Αν συνεχίσει η Φώφη να εξαγγέλλει όσα κάνει πράξη ο ΣΥΡΙΖΑ... δύσκολα τα πράγματα.

Οι βουλευτές της Ν.Δ. στη Βουλή προσέρχονται στις ομιλίες του Αρχηγού. Χειροκροτούν τον Αρχηγό. Διακόπτουν όποτε θέλουν, όποιον θέλουν και στα διαλείμματα... ψωνίζουν στο Διαδίκτυο...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL