Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.1°C24.7°C
2 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.6°C23.8°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C23.2°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C22.4°C
2 BF 52%
Με Ιάσονα Αποστολάκη για να αλλάξει χέρια ο Δήμος Βόλου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Με Ιάσονα Αποστολάκη για να αλλάξει χέρια ο Δήμος Βόλου

Τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον Ιάσονα Αποστολάκη για τις δημοτικές εκλογές στον Βόλο ανακοίνωσε και επίσημα ο Π. Σκουρλέτης στο πλαίσιο της εκδήλωσης στην οποία συμμετείχε στην πόλη την Παρασκευή. "Τα πολιτικά χαρακτηριστικά της προηγούμενης δημαρχιακής περιόδου μάς κάνουν να πιστεύουμε ότι ένα τέτοιο μοντέλο δημάρχου πρέπει να ηττηθεί. Διότι δεν τιμά σε καμιά περίπτωση την Αυτοδιοίκηση. Και νομίζω ότι είναι απολύτως κατανοητό κάτι τέτοιο" είπε χαρακτηριστικά ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως τόνισε, η υποψηφιότητα του Ιάσονα Αποστολάκη συμπυκνώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που μπορούν να δημιουργήσουν την απαιτούμενη δυναμική και συσπείρωση "έτσι ώστε αυτό που είπα πριν, δηλαδή το να αλλάξει χέρια ο δήμος, να γίνει πράξη".

Νωρίτερα, είχε αναφέρει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ενθαρρύνει όλα εκείνα τα σχήματα τα οποία κινούνται στη βάση μιας προγραμματικής αυτοδιοικητικής αντίληψης, "η οποία θέλει ισχυρή την Τοπική Αυτοδιοίκηση και αντιμάχεται τις προτάσεις του νεοφιλελευθερισμού στο πεδίο της Αυτοδιοίκησης, όπως είναι οι προτάσεις που κατατίθενται από άλλους χώρους, από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, οι προτάσεις για ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών, για συρρίκνωση των δήμων, για απαξίωση τελικά της ίδιας της παρουσίας τους". "Κάτι τέτοιο δεν συνάδει με την αντίληψη της ισχυρής Αυτοδιοίκησης" είπε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL