Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Φίλης προς Αυγενάκη: Εσείς ως γραμματέας της Ν.Δ. προΐσταστε μηχανισμού τραμπούκων (Video)

"Χθες στην Βουλή υπήρξε ένα μεγάλο βήμα πολιτικής σταθερότητας, η Συμφωνία των Πρεσπών θα ψηφιστεί με απόλυτη πλειοψηφία στην Βουλή» δήλωσε ο Νίκος Φίλης το πρωί στον ΑΝΤ1

Πρόσθεσε επίσης ότι "η Ν.Δ. δεν μπορεί να επιβάλλει τίποτα στις πολιτικές εξελίξεις και δυστυχώς επιστρατεύει τραμπούκους.»

«Ο κ. Αυγενάκης προίσταται ενός μηχανισμού τραμπούκων και παρακρατικών» κατήγγειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης στον ΑΝΤ1.

"Ο κ. Αυγενάκης που είναι γραμματέας της δυστυχώς δεν έχει λάβει κανένα μέτρο για τον γραμματέα της ΝΟΔΕ και τα απειλητικά μηνύματα εναντίον βουλευτών" συνέχισε ο κ. Φίλης τονίζοντας ότι: "οι πολίτες που ψηφίζουν τη Ν.Δ. είναι και δημοκρατικοί άνθρωποι, ωστόσο όπως υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, "ο μηχανισμός του κόμματος έχει διαβρωθεί σε μεγάλο βαθμό από τραμπούκους και από ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν αντίληψη δημοκρατίας μέσα τους".

"Δεν αφορά όλη τη Ν.Δ. αυτό" ξεκαθάρισε ο κ. Φίλης, αλλά το στενό μηχανισμό.

Ο κ. Αυγενάκης αντέδρασε μιλώντας για «μαχητές της Ν.Δ» που δεν τρομάζουν χωρίς να καταδικάσει καθόλου το στέλεχος της ΝΟΔΕ για την εκστρατεία των απειλών.

"Χθες στην Βουλή υπήρξε ένα μεγάλο βήμα πολιτικής σταθερότητας, η γκρίνια για τα διαδικαστικά δεν αφορά τους πολίτες" απάντησε νωρίτερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Ν.Δ. που διαρκώς επιδίδεται σε τακτικισμούς.

Κατ. Μπρ.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια