Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Βρίσκει και τα κάνει...

Ο Άδ. Γεωργιάδης είπε πρόσφατα στην πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛΛ: "Φώφη, δώσε μου εμένα την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και θα το πάω στο 10% σε λίγες μόνο ημέρες".

"Ο κ. Γεωργιάδης το μόνο που μπορεί να καταφέρει με τη στάση και τη ρητορική του είναι να πάει τη Ν.Δ. στο 10%" σχολίασε ενοχλημένη η Χαριλάου Τρικούπη.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Άδ. Γεωργιάδης "παίζει" με το ΠΑΣΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι με ένα "εύγε" μέσω Twitter είχε συγχαρεί τη Φ. Γεννηματά όταν είχε απαντήσει στους ευρωσοσιαλιστές ότι δεν θα δεχτεί υποδείξεις για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Υπάρχει άλλωστε κάποια διαφορά ανάμεσα στα επιχειρήματα του ΚΙΝ.ΑΛΛ. κατά της συμφωνίας και εκείνα της Ν.Δ.; Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η Χαριλάου Τρικούπη έφτασε να ξεπεράσει σε "πατριωτικό" τόνο ακόμα και την Πειραιώς.

Συνεπώς, ίσως η Χαριλάου Τρικούπη θα έπρεπε να προβληματιστεί με το γεγονός πως ο ακραίος αντιπρόεδρος της Ν.Δ. αντλεί το "θάρρος" να "τρολάρει" το ΠΑΣΟΚ από τις ίδιες τις θέσεις του κόμματος...

Ν.ΛΙΟΝ.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η διπλή σημασία των ευρωεκλογών

Στο ερώτημα αν οι ευρωεκλογές έχουν ευρωπαϊκό ή εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα δεν υπάρχει καθαρή απάντηση. Όλες οι εκλογές έχουν εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα, πόσο μάλλον οι ευρωεκλογές, που διεξάγονται με απλή αναλογική σε ενιαία πανελλαδική περιφέρεια.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο