Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Βρίσκει και τα κάνει...

Ο Άδ. Γεωργιάδης είπε πρόσφατα στην πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛΛ: "Φώφη, δώσε μου εμένα την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και θα το πάω στο 10% σε λίγες μόνο ημέρες".

"Ο κ. Γεωργιάδης το μόνο που μπορεί να καταφέρει με τη στάση και τη ρητορική του είναι να πάει τη Ν.Δ. στο 10%" σχολίασε ενοχλημένη η Χαριλάου Τρικούπη.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Άδ. Γεωργιάδης "παίζει" με το ΠΑΣΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι με ένα "εύγε" μέσω Twitter είχε συγχαρεί τη Φ. Γεννηματά όταν είχε απαντήσει στους ευρωσοσιαλιστές ότι δεν θα δεχτεί υποδείξεις για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Υπάρχει άλλωστε κάποια διαφορά ανάμεσα στα επιχειρήματα του ΚΙΝ.ΑΛΛ. κατά της συμφωνίας και εκείνα της Ν.Δ.; Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η Χαριλάου Τρικούπη έφτασε να ξεπεράσει σε "πατριωτικό" τόνο ακόμα και την Πειραιώς.

Συνεπώς, ίσως η Χαριλάου Τρικούπη θα έπρεπε να προβληματιστεί με το γεγονός πως ο ακραίος αντιπρόεδρος της Ν.Δ. αντλεί το "θάρρος" να "τρολάρει" το ΠΑΣΟΚ από τις ίδιες τις θέσεις του κόμματος...

Ν.ΛΙΟΝ.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

ΑΜΚΑ μόνο για Έλληνες

Δεν είχαν πει φυσικά πριν τις εκλογές ότι θα καταργήσουν τον ΑΜΚΑ για τους μετανάστες και τους αιτούντες άσυλο. Πρώτον, για να μην αποξενωθούν από μια ομάδα φιλελεύθερων ψηφοφόρων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο