Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Προσπάθεια Βέμπερ να διαψεύσει τον εαυτό του

Να διαψεύσει τις δηλώσεις του για τη συμφωνία των Πρεσπών και τη στάση του Κ. Μητσοτάκη επιχείρησε αργά τη νύχτα ο Μ. Βέμπερ μέσω twitter, αλλά ήρθε η διάψευση από τον δημοσιογράφο ο οποίος θα δημοσιεύσει το ηχητικό της συνέντευξης.

Να διαψεύσει τα λεγόμενά του στο Euractiv επιχείρησε αργά το βράδυ μέσω Twitter ο Μάνφρεντ Βέμπερ,  υποστηρίζοντας πως «σέβομαι πλήρως την ευαισθησία του ελληνικού λαού για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Δεν υπήρξε συνέντευξη πάνω σε αυτό το θέμα. Σέβομαι τη στάση του Κυρ. Μητσοτάκη και πιστεύω ακράδαντα ότι θα οδηγήσει την Ελλάδα στη σταθερότητα και την ευημερία αντιμετωπίζοντας τον λαϊκισμό».

Ο δημοσιογράφος του EURACTIV Σαράντης Μιχαλόπουλος, που πήρε τη συνέντευξη από τον κ. Βέμπερ, με ανάρτησή του στο Facebook ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή δημοσιεύεται το ηχητικό των δηλώσεων Βέμπερ.

 

Διαβάστε επίσης:

Έκθετος ο Κ. Μητσοτάκης από Βέμπερ και Μπροκ για τη Συμφωνία των Πρεσπών (Video)

Υπέρ της λύσης για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ ο Μάνφρεντ Βέμπερ

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Προοδευτικός πόλος: από την εξαγγελία στην πράξη

Η σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων είναι σήμερα το μεγάλο ζητούμενο για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Πόσο εύκολο όμως είναι να υλοποιηθεί ένα τέτοιο σχέδιο; Και ποιες είναι οι αντιφάσεις και τα προβλήματα που πρέπει να ξεπεραστούν;

Δειτε ολοκληρο το αρθρο