Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αφόρητη ελαφρότητα

"Κίνδυνο για τη Δημοκρατία" διέβλεψε ο Κυρ. Μητσοτάκης στην δικαστική διερεύνηση του σκανδάλου Novartis -αυτό και αν είναι παρέμβαση στη Δικαιοσύνη!- φτάνοντας τελικά στο σημείο να αναπαράξει την...

"Κίνδυνο για τη Δημοκρατία" διέβλεψε ο Κυρ. Μητσοτάκης στην δικαστική διερεύνηση του σκανδάλου Novartis -αυτό και αν είναι παρέμβαση στη Δικαιοσύνη!- φτάνοντας τελικά στο σημείο να αναπαράξει την παραφιλολογία των "γαλάζιων" τρολ για "εκλογές νοθείας"!

Όσο θα ψάχνει να βρει καμιά φωτογραφία του '61 για να καταλάβει τι είναι εκλογές βίας και νοθείας, ας διαβάσει το απαξιωτικό "άδειασμα" του εκπροσώπου της γερμανικής κυβέρνησης Στέφεν Ζάιμπερτ στις "ελαφρότητες" που εκτόξευσε περί ανταλλαγής συντάξεων - συμφωνίας των Πρεσπών:

"Στηρίζουμε αυτή την απόφαση και τώρα εναπόκειται στην ΠΓΔΜ να διεξαγάγει τη διαδικασία συνταγματικής αλλαγής και στην Ελλάδα έχουμε την επικύρωση στη Βουλή. Τη δική μας υποστήριξη γι' αυτά την έχουμε εκφράσει εδώ επανειλημμένα, αλλά δεν μπορώ να επιβεβαιώσω μια διασύνδεση με άλλα, θεματικά εντελώς ξένα, πολιτικά ζητήματα" είπε όσο πιο κομψά μπορούσε αφήνοντας τον Κυρ. Μητσοτάκη μόνο στο σπίτι...

Λ.Τ.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

ΑΜΚΑ μόνο για Έλληνες

Δεν είχαν πει φυσικά πριν τις εκλογές ότι θα καταργήσουν τον ΑΜΚΑ για τους μετανάστες και τους αιτούντες άσυλο. Πρώτον, για να μην αποξενωθούν από μια ομάδα φιλελεύθερων ψηφοφόρων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο