Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
12.3°C15.9°C
2 BF 88%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες μικρής έντασης
13 °C
10.8°C14.4°C
5 BF 77%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
4 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.9°C18.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 100%
Άδ. Γεωργιάδης: Ο Ιησούς δεν ήταν πρόσφυγας στην Αίγυπτο!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Άδ. Γεωργιάδης: Ο Ιησούς δεν ήταν πρόσφυγας στην Αίγυπτο!

Διαψεύδει ο Άδωνις Γεωργιάδης το Ευαγγέλιο! Ο Ματθαίος γράφει ότι “ἄγγελος Κυρίου φαίνεται κατ᾿ ὄναρ τῷ ᾿Ιωσὴφ λέγων· ἐγερθεὶς παράλαβε τὸ παιδίον καὶ τὴν μητέρα αὐτοῦ καὶ φεῦγε εἰς Αἴγυπτον, καὶ ἴσθι ἐκεῖ ἕως ἂν εἴπω σοι· μέλλει γὰρ ῾Ηρῴδης ζητεῖν τὸ παιδίον τοῦ ἀπολέσαι αὐτό. ῾Ο δὲ ἐγερθεὶς παρέλαβε τὸ παιδίον καὶ τὴν μητέρα αὐτοῦ νυκτὸς καὶ ἀνεχώρησεν εἰς Αἴγυπτον”.

Όταν όμως ο Δημήτρης Παπαδημούλης αναφέρθηκε στην προσφυγιά του Ιησού, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. μόνο τα σκυλάκια της σχολής του δεν έβαλε να γαβγίσουν. “Μετά τη γέννηση του Ιησού στη φάτνη της Βηθλεέμ, οι Εβραίοι γονείς του τον πήραν και πήγαν ως πρόσφυγες στην Αίγυπτο για 12 χρόνια, για να γλιτώσει το λεπίδι του, διορισμένου από τους Ρωμαίους κατακτητές, Ηρώδη. Αυτά για όσους ρατσιστές βρίζουν και αμφισβητούν τα περί προσφυγιάς” έγραψε στο tweet ο Δ. Παπαδημούλης. “Η Αίγυπτος και η Ιουδαία ανήκαν αμφότερες στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Αν ήθελαν οι Ρωμαίοι να τους σκοτώσουν μπορούσαν και εκεί. Σταμάτα, σε παρακαλώ, να γράφεις ανοησίες. Είσαι ικανός σε λίγο να μας πεις ότι είσαι πρόσφυγας στις Βρυξέλλες” απάντησε ο Άδ. Γεωργιάδης.

“Ο @AdonisGeorgiadi με βρίζει γιατί θύμισα στους ρατσιστές πως Ιωσήφ, Μαρία, Ιησούς έζησαν 12 χρόνια προσφυγιάς στην Αίγυπτο για να γλιτώσουν το λεπίδι του Ηρώδη. Μέγα θράσος από τον διαφημιστή του βιβλίου 'Οι Εβραίοι - Όλη η αλήθεια' του Πλεύρη! Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους!” σχολίασε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. “Πρώτον, δεν σε έβρισα! Δεύτερον, όλα όσα έγραψες είναι λάθος. Δεν σου λέω καλά Χριστούγεννα, αφού είσαι άθεος αλλά χρόνια πολλά”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL