Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δανέλλης για Θεοχάρη: Δεν είναι έντιμο και ορθό η μεταφορά της έδρας σε άλλο κόμμα (Video)

«Δεν είναι πολιτικά έντιμο και ορθό να μεταφέρει την έδρα που με ένα κόμμα έχει κερδίσει σε ένα άλλο κόμμα διότι παρεβαίνει την βούληση των εντολέων του» , των πολιτών δηλαδή που τον ψήφισαν δήλωσε το πρωί ο βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Σπύρος Δανέλλης.

Καλούμενος να σχολιάσει την μετακίνηση του Χ. Θεοχάρη στην ΕΡΤ, ο κ. Δανέλλης τόνισε:  «Η συνείδηση του κάθε βουλευτή είναι και ο οδηγός του. Αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να υπάρξουν στιγμές που ένας βουλευτής να αισθάνεται ότι τον χωρίζουν πολλά πράγματα από το κόμμα του, όμως δεν είναι πολιτικά έντιμο και ορθό να μεταφέρει την έδρα που με ένα κόμμα έχει κερδίσει σε ένα άλλο κόμμα διότι παρεβαίνει την βούληση των εντολέων του, των πολιτών δηλαδή που τον ψήφισαν. Διαφορετικό πράγμα να είσαι ανεξάρτητος και διαφορετικό να μεταφέρει την έδρα του σε άλλο κόμμα».

Τ. Αλεξιάδης: Με ανακούφιση βλέπω ότι κατέληξε το πλοίο στο λιμάνι που ήταν να καταλήξει από την αρχή

« Με ανακούφιση άκουσα ότι πήγε στη Ν.Δ. ο κ. Θεοχάρης. Ζήσαμε όλη την φιλολογία περί ανεξάρτητων τεχνοκρατών, περί ανθρώπων που δεν επηρεάζονταν από την πολιτική. Ήταν από αυτούς που υλοποίησαν σκληρές μνημονιακές πολιτικές όπως τις απολύσεις των καθαριστριών. Με ανακούφιση βλέπω ότι κατέληξε το πλοίο στο λιμάνι που ήταν να καταλήξει από την αρχή».

Κατ. Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια