Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Η επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου στο υπουργικό συμβούλιο

ICON

Ο πρωθυπουργός θα δώσει τον οδικό χάρτη και τις κατευθυντήριες γραμμές - Με δικαιολογημένη απουσία Καμμένου

Τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης εν όψει του νέου έτους θα συζητήσει σήμερα το υπουργικό συμβούλιο που συνεδριάζει στη Βουλή, λίγο μετά την ψήφιση του πρώτου μεταμνημονιακού προϋπολογισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα ζητήσει από τα μέλη της κυβέρνησης να επιταχυνθεί η εφαρμογή του κυβερνητικού έργου και των νομοσχεδίων που είναι έτοιμα να προχωρήσουν.

Ταυτόχρονα, στη βάση όσων ανέφερε χθες στη Βουλή, ο Αλ. Τσίπρας θα δώσει τον οδικό χάρτη και τις κατευθυντήριες γραμμές για τα επόμενα βήματα και τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες.

Από τη συνεδρίαση θα απουσιάσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, δικαιολογημένα, καθώς, όπως έσπευσε να ξεκαθαρίσει από νωρίς χθες, θα βρίσκεται σε περιοδεία μαζί με τους επιτελάρχες του Στρατού Ξηράς και του Ναυτικού. "Για να προλάβω σενάρια επιστημονικής φαντασίας, αύριο φεύγω με ΚΚ. ΑΓΕΣ ΑΓΕΝ σε προγραμματισμένη περιοδεία στο ανατολικό Αιγαίο για ευχές στους μαχητές του Αιγαίου. Αυτός είναι ο λόγος απουσίας από το υπουργικό συμβούλιο σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό" ανέφερε μέσω Twitter ο Π. Καμμένος.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Έχει δίκιο η Ν.Δ.

Ναι, φυσικά. Έχει δίκιο η Ν.Δ. Ο Τσίπρας φταίει που ακυρώθηκε το ντιμπέιτ. Βρήκε μια αστεία δικαιολογία, τη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε., η οποία θα αποφασίσει για τα πρόσωπα που θα ηγηθούν των ευρωπαϊκών μηχανισμών.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο