Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θ. Θεοχαρόπουλος: Διεκδικούμε το αυτονόητο, δυνατότητες εκλογής και στα μέλη της ΔΗΜΑΡ

Αποκαλυπτικός ήταν και για την αναταραχή που υπάρχει στο ΚΙΝΑΛ αναφορικά με την κατάρτιση των ψηφοδελτίων ήταν ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, βουλευτής Επικρατείας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

“Διεκδικούμε το αυτονόητο να είναι υποψήφια τα μέλη μας και εκεί όπου υπάρχουν δυνατότητες εκλογής, όπως για παράδειγμα και στην Άρτα. Παζάρια και μικροδιευθετήσεις δεν είναι στην κουλτούρα του χώρου μας” ανέφερε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

Ενώ σε άλλο σημείο συμπλήρωνε ότι “το Κίνημα Αλλαγής, παρά τη δική μου θέση για άμεση δημιουργία ενιαίου φορέα, έχει αποφασίσει να παραμείνει πολυκομματικός φορέας. Είναι εύλογο λοιπόν ότι τα κόμματα που το συναπαρτίζουν πρέπει να έχουν κοινοβουλευτική παρουσία. Με αυτό το πνεύμα επιχειρούμε να επιλύσουμε τα ζητήματα που αφορούν την κατάρτιση των ψηφοδελτίων”.

Η σύνθετη ονομασία έναντι όλων με συνταγματική αναθεώρηση είναι η πάγια θέση της χώρας", υπογράμμισε σε άλλη συνέντευξή του στο News24.7 τονίζοντας ότι "τα εθνικά θέματα υπερβαίνουν την κομματική πειθαρχία" δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Συντάκτης: avgi.gr

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Έχει δίκιο η Ν.Δ.

Ναι, φυσικά. Έχει δίκιο η Ν.Δ. Ο Τσίπρας φταίει που ακυρώθηκε το ντιμπέιτ. Βρήκε μια αστεία δικαιολογία, τη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε., η οποία θα αποφασίσει για τα πρόσωπα που θα ηγηθούν των ευρωπαϊκών μηχανισμών.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο