Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.6°C22.3°C
3 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
15 °C
14.1°C16.6°C
2 BF 88%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.5°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
30 °C
24.4°C29.8°C
6 BF 21%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.9°C15.7°C
2 BF 94%
Η Ν.Δ. διχάζει και επιμένει ακροδεξιά μιλώντας για "εθνική μειοδοσία" (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η Ν.Δ. διχάζει και επιμένει ακροδεξιά μιλώντας για "εθνική μειοδοσία" (Video)

https://www.youtube.com/embed/JLSOF_fvj-c

Ο κ. Γκιουλέκας το πρωί με το αβαντάρισμα του δημοσιογράφου της εκπομπής στον ΑΝΤ1 επανέλαβε όσα ο Κυρ. Μητσοτάκης είπε στην Βουλή για "ξεπούλημα" και συναλλαγή ανταλλαγή του θέματος των συντάξεων με τη συμφωνία των Πρεσπών. Προχώρησε ένα βήμα παραπάνω μάλιστα κατηγορώντας τον πρωθυπουργό για "εθνική μειοδοσία".

Νομιμοποιεί την ακροδεξιά προπαγάνδα, διχάζει και κλείνει το μάτι στις αντισυγκεντρώσεις. Η Ν.Δ. μοιάζει σχεδόν να παρακαλά για επεισόδια και ποντάρει σε "εθνικούς διχασμούς" καιροσκοπικά, ψηφοθηρικά και απροκάλυπτα...

Ο κ. Μάρδας αντί ύβρεων και χαρακτηρισμών ανέδειξε ποιοι είναι αυτοί που εκχώρησαν τον όρο Μακεδονία να χρησιμοποιείται διεθνώς όμως το κανάλι ποτέ δεν έχει χρόνο για εμπεριστατωμένες τοποθετήσεις. Προτιμά τις κραυγές για χάρη της τηλεθέασης.

Δεν βαριέται να ζητά και πάλι εκλογές η Ν.Δ.

"Δημιουργήθηκε μια πλασματική ανάγκη για τις συντάξεις που δεν θα εφαρμοζόταν ποτέ η περικοπή, με αντάλλαγμα παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας" είπε και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου Κ. Κυρανάκης στο ΣΚΑΙ, γιατί η Ν.Δ. έχει σταθερές θέσεις. Τα λέει την μια μέρα, την άλλη τα αναιρεί και μετά τα ξαναυιοθετεί.

"Εκλογές πριν την συμφωνία" ζητά τώρα η Ν.Δ. φορώντας την περικεφαλαία του Μακεδονομάχου ο κ. Κυρανάκης στο ΣΚΑΙ και λογικό γιατί παίζουν το τελευταίο τους χαρτί με τα εθνικά θέματα.

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL