Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.6°C25.8°C
3 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.8°C24.9°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C22.1°C
3 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
19.8°C21.6°C
5 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.0°C
2 BF 38%
"Δεν τρώει η κατσίκα ταραμά"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Δεν τρώει η κατσίκα ταραμά"

Όχι μόνο εντάσεις, αλλά και πειράγματα έχει η συζήτηση στη Βουλή. Ο Δημήτρης Σταμάτης της Ν.Δ. είπε ότι "ο προϋπολογισμός στοχεύει στο να δημιουργήσει την εικόνα που ο μακαριστός αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος είχε πει στο παρελθόν".

"Μεγάλη η χάρη του!" σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος. Ο Δ. Σταμάτης συνέχισε "... ‘να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα!’. Και σε όσους δεν έχετε να δώσετε μέρισμα δίνετε την ικανοποίηση της κατσίκας του γείτονα που ψοφάει". "Εκτός από την κατσίκα, τέλειωσε ο χρόνος σας" του υπενθύμισε ο προεδρεύων Γιώργος Βαρεμένος.

Στη συνέχεια ο Δ. Σταμάτης έθεσε και ένα ερώτημα: "Εσείς έχετε αναλάβει να ψοφήσετε την κατσίκα, αλλά αν η κατσίκα ψοφήσει, το γάλα ποιος θα το παράξει, για να δώσετε έστω και αυτό το γλίσχρο βοήθημα στους αναξιοπαθούντες;".

"Η απάντηση είναι ότι δεν τρώει η κατσίκα ταραμά" του είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς. Και λίγο αργότερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας "συμπλήρωσε" την απάντηση: "Εσείς καταστρέψατε την κτηνοτροφία, δηλαδή τις κατσίκες, τα πρόβατα και τις αγελάδες αυτή τη δεκαετία που μας πέρασε".

"Μετά τις κατσίκες, πάνε και οι αγελάδες" διαπίστωσε ο Γ. Βαρεμένος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL