Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
Ποινικοποιεί τον αγώνα μας και στοχοποιεί εργαζόμενους
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ποινικοποιεί τον αγώνα μας και στοχοποιεί εργαζόμενους

Θεσσαλονίκη: «Δεν μας φοβίζουν οι αγωγές» δηλώνουν οι συνδικαλιστές ντελιβεράδες σε βάρος των οποίων ιδιοκτήτης εστιατορίου - πατσατσίδικου κατέθεσε αγωγή ζητώντας αποζημίωση 200.000 ευρώ.

Μιλώντας στον ρ/σ Στο Κόκκινο της Θεσσαλονίκης, το μέλος της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων τόνισε ότι «ο συγκεκριμένος εργοδότης ποινικοποιεί τον αγώνα μας και στοχοποιεί εργαζόμενους που διεκδικούν τα δικαιώματά τους». Πρόσθεσε μάλιστα ότι όταν έρχεται η ώρα της Δικαιοσύνης, προσπαθεί να την... αποφύγει.

«Προσπαθεί να πάρει αναβολές, επικαλείται ότι είναι άρρωστος και διάφορα τέτοια». «Με ποιον τρόπο θα προστατευτούμε;» διερωτήθηκε αναφερόμενος στις υποθέσεις που εκκρεμούν στα δικαστήρια σε βάρος του συγκεκριμένου ιδιοκτήτη επιχείρησης. Τόνισε ότι οι ντελιβαράδες θα συνεχίσουν τον αγώνα τους και κάλεσε τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου - πατσατζίδικου να πάρει πίσω την αγωγή που κατέθεσε.

«Είναι συνταγματικό μας δικαίωμα. Αυτή η αγωγή μας λέει ουσιαστικά να πάψουμε να υπάρχουμε. Απαιτούμε να πάρει πίσω την αγωγή. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, γιατί ευτυχώς ακόμη έχουμε δημοκρατία και δεν έχουμε χούντα. Θα συνεχίσουμε να λέμε το όνομά του. Τον προκαλούμε να έρθει στα δικαστήρια» είπε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, μήνυση κατά του πρώην εργαζομένου που ξυλοκόπησε άγρια κατέθεσε χθες ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας στου Αμπελόκηπους, ο οποίος πριν λίγες ημέρες καταδικάστηκε πρωτόδικα για την πράξη του αυτή. Τώρα ισχυρίζεται ότι έπεσε ο ίδιος θύμα ξυλοδαρμού από τον πρώην εργαζόμενο στην επιχείρησή του και τον μηνύει για απλή σωματική βλάβη...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL