Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.9°C26.6°C
3 BF 35%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.7°C25.3°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C22.7°C
3 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.8°C24.4°C
5 BF 51%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.4°C24.9°C
3 BF 31%
Ν. Φίλης: Είναι συναίνεση να κατηγορεί ο Μητσοτάκης για παζάρι και προδοσία τον Πρωθυπουργό; (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν. Φίλης: Είναι συναίνεση να κατηγορεί ο Μητσοτάκης για παζάρι και προδοσία τον Πρωθυπουργό; (Video)

Ο Νίκος Φίλης χθες στο Action24 υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι αν ΝΔ-ΚΙΝΑΛ άφηναν ελεύθερους τους βουλευτές τους, η συμφωνία θα περάσει με μεγάλη πλειοψηφία.https://www.youtube.com/embed/TCjDw5W296c

Χαρακτηριστικό σημείο της συζήτησης ήταν όταν ο κ. Φίλης ρώτησε τον κ. Φορτσάκη για το αν οι κάνει καλά ή όχι η κυβέρνηση που δεν κόβει τις συντάξεις. Αμέσως εκείνος παραδέχθηκε ότι παραδέχθηκε ότι καλά έκανε η κυβέρνηση και δεν έπρεπε να τις είχε κόψει. Ωστόσο ο κ. Φίλης επανήλθε με νέο ερώτημα: “Μπορεί να στηρίξει η οικονομία την μη περικοπή των συντάξεων; για να λάβει την κατηγορηματική άρνηση του κ. Φορτσάκη, “όχι δεν μπορεί” πέφτοντας σε αντίφαση. Εύλογα λοιπόν θα ρωτήσει κανείς, η Ν.Δ. αν ποτέ γίνει κυβέρνηση τι θα λέει; Ότι θέλει να μην κοπούν οι συντάξεις αλλά “δεν μπορεί” και θα τις κόβει;

https://www.youtube.com/embed/cWpdY1JUkwQ

Επίσης μιλώντας για το άσυλο, ο κ. Φορτσάκης συμφώνησε με τον κ. Φίλη ότι "η νομοθεσία δεν εμπόδισε το Πανεπιστήμιο να λειτουργήσει. Το πρόβλημα είναι ότι δεν εφαρμόζονται αυτά που πρέπει" διορθώνοντας έτσι την ακραία άποψη του Κυρ. Μητσοτάκη που μιλά για κατάργηση του ασύλου. Ο κ. Φίλης υποστήριξε ότι δεν πρέπει η αστυνομία να μπαινοβγαίνει στα Πανεπιστήμια αλλά χρειάζονται κανόνες για να περιφρουρούνται.

Μέρα καλών νέων για όλους τους πολίτες η κατοχύρωση της μη περικοπή των συντάξεων

Μια μέρα καλών νέων για όλους τους Έλληνες πολίτες ιδιαίτερα για αυτούς που πέρασαν τα πάνδεινα τα χρόνια των μνημονίων υποστήριξε ο Νίκος Φίλης αναφερόμενος στην χθεσινή ομόφωνη ψήφιση της κατάργησης του μέτρου της περικοπής των συντάξεων. 

https://www.youtube.com/embed/3-QnwV199-8

"Το γεγονός ότι η κυβέρνηση αναγκάστηκε να αποδεχτεί τους εκβιασμούς των δανειστών και σήμερα καταφέρνει να τους αλλάξει και να επανέλθουμε στην μη περικοπή των συντάξεων. Οι Έλληνες πολίτες δεν θα δουν τις συντάξεις τους να μειώνονται και αυτό συμβαίνει ως αποτέλεσμα ότι βγήκαμε από την σκληρή επιτήρηση τον Αύγουστο. Ήταν αποτέλεσμα διαπραγμάτευσης η μη περικοπή των συντάξεων και επίσης τα οικονομικά της χώρας πάνε καλά" υπογράμμισε ο κ. Φίλης.

"Το κερδίσαμε χάρη στις θυσίες του ελληνικού λαού, την διαπραγματευτική ικανότητα της κυβέρνησης και στο ότι κάτι άλλαξε στην κατάσταση που βρίσκονταν η χώρα από τον Αύγουστο και μετά. Ο νόμος Κατρούγκαλου προβλέπει ότι με βάση το ΑΕΠ θα υπάρχει και αύξηση στις συντάξεις. Αν η οικονομία βελτιωθεί θα υπάρχει σύντομα αύξηση στην σύνταξή του" πρόσθεσε ο κ. Φίλης.

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL