Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
18.6°C21.8°C
3 BF 75%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
15 °C
13.8°C16.2°C
3 BF 90%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.1°C20.0°C
1 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
29 °C
24.4°C28.8°C
6 BF 24%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.9°C15.7°C
0 BF 94%
Αλ. Τσίπρας: Τη γραμμή σας τη δίνει ο φίλος σας και επιχειρηματίας (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αλ. Τσίπρας: Τη γραμμή σας τη δίνει ο φίλος σας και επιχειρηματίας (Video)

«Όταν μιλάτε για Fake news να είστε προσεκτικός» είπε ο πρωθυπουργός, κατά την τριτολογία του, απαντώντας στον Κυρ. Μητσοτάκη και κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής την εκτύπωση από το περιοδικό Politico, όπου «θα δείτε τη φράση που αποδίδετε σε εσάς. Χαίρομαι που λέτε ότι δεν την είπατε ποτέ» σημείωσε.

"Μην διαστρέφετε την πραγματικότητα κ. Μητσοτάκη επειδή φοβάστε διάσπαση στο κόμμα σας. Επιμένετε στον όρο έθνος και εθνικότητα ενώ γνωρίζεται πολύ καλά τη διαφορά στον όρο ethnicity και nationality"

https://www.youtube.com/embed/MguB6H769h8

"Τη γραμμή σας τη δίνει ο φίλος σας και επιχειρηματίας, γραμμή ανατροφοδούμενη και μασημένη τροφή απευθείας" αναφερόμενος σε δημοσίευμα ΝΕΩΝ.

"Τους έντιμους και απλούς αγωνιστές όχι απλά θα τους εντάξουμε στις δικές μας τάξεις αλλά θα βρεθούμε δίπλα δίπλα όπως είναι το 80% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ".

Για την ΔΕΠΑ είπε ότι τα χρέη δημιουργήθηκαν επί κυβερνήσεων ΝΔ και «ανέρχονταν σε 90 εκατ. όταν αναλάβαμε και ανέβηκαν στα 115 εκατ». Όπως είπε ο πρωθυπουργός, η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί, σημεώνοντας «αλλά και στην περίπτωση Μαρινόπουλου που έβγαλε τα λεφτά του στο εξωτερικό εμείς λειτουργήσαμε με γνώμονα τις θέσεις εργασίας για να σωθεί η επιχείρηση και όχι ο επιχειρηματίας ο οποίος εκβίαζε την κυβέρνηση» και προσέθεσε ότι συνάντησε ο ίδιος τους εργαζόμενους και «καταφέραμε να κρατήσουμε το εργοστάσιο σε λειτουργία».

Για τις Τράπεζες, ο πρωθυπουργός είπε στον κ. Μητσοτάκη «εσείς κάνατε δύο ανακεφαλαιοποιήσεις» και ζήτησε να είναι κανείς πολύ προσεκτικός.

«Κύριε Μητσοτάκη μην προσπαθείτε να διαστρεβλώσετε την πραγματικότητα προκειμένου να στοιχειοθετήσετε επιχείρημα που δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί» τόνισε επίσης, αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών και αναφέρθηκε σε ακροδεξιά στροφή του κ. Μητσοτάκη, λέγοντας παράλληλα, ότι «δεν είναι ότι διαφωνείτε με τη συμφωνία, αλλά δεν θέλετε να δείτε να διασπάται το κόμμα σας από το κόμμα του κ. Καμμένου».

Το μεγαλύτερο ατόπημα είναι όχι ότι επιχειρήσατε να διχάστε τους Έλληνες αλλά ότι εκφωνήσατε από το βήμα της Βουλής, ότι εμείς κάναμε συναλλαγή με Ευρωπαίους εταίρους για να κερδίσουμε τις συντάξεις, τόνισε.

«Σε ό,τι αφορά το ζήτημα του Μακεδονικού, ξέρετε πολύ καλά ότι σε λίγες μέρες εκπνέει ο χρόνος που μπορείτε να μετρήσετε τις δυνάμεις σας, όπως προβλέπει το Σύνταγμα και ο κανονισμός της Βουλής, την επόμενη εβδομάδα μπορείτε αν θέλετε και πιστεύετε ότι η κυβέρνηση δεν έχει την εμπιστοσύνη του λαού και των βουλευτών, να καταθέσετε πρόταση μομφής για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος» είπε ο Αλ. Τσίπρας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL