Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
13.4°C18.7°C
3 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.9°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C18.0°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
10 °C
9.9°C14.6°C
2 BF 76%
Τι 'πες τώρα...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι 'πες τώρα...

Της Κατερίνας Μπρέγιαννη

Έσπευσε η Ν.Δ. να υπερασπιστεί τον Ριχάρδο... "Η σιωπή είναι χρυσός" συνέστησε στον πρωθυπουργό, κάτι που η ίδια μονίμως φροντίζει να πράττει. Ειδικά σε ότι αφορά σκάνδαλα και διαφθορά... ΟΜΕΡΤΑ.

Φιάσκο αποφάσισαν στη συνέχεια τα κανάλια και έβγαλαν τον Αλ. Κούγια να το επιβεβαιώσει. Έτοιμοι είναι να ζητήσουν ταπεινά συγγνώμη από τον Ριχάρδο. Όμως, όταν τα έλεγαν αυτά…, ήταν ήδη φυλακή. Δεν το ’ξεραν βλέπεις... Το βράδυ που το έμαθαν, φόρεσαν ξανά τις μαύρες τους πλερέζες... ως την Κυριακή το πρωί, που τον ξέπλυναν για τον βγάλουν και πάλι τη Δευτέρα -αθώα περιστέρα- έξω..

Επιχείρηση ξεπλύματος του Ριχάρδου από το ΣΚΑΙ με δικαστικούς τους Κούγια, Δημητρακόπουλο, Μάνδρου και Οικονόμου. Με την ευκαιρία ο Κούγιας αθώωσε και τον Παπαγεωργόπουλο... και το δικαστήριο απεφάνθη: Όλοι αθώοι, όλοι έξω. Διαφθορά δεν υπήρξε ποτέ.

Πήγε και ο κ. Στρατούλης στον Αυτιά πρωί Κυριακής και καθότι ορθόδοξος αριστερός με σφραγίδα καθαρότητας προσπάθησε να ασκήσει κριτική στη Ν.Δ. -κάτι που δεν πράττει σχεδόν ποτέ το ΚΚΕ- Ξέχασε ότι η ελευθερία του λόγου στο κανάλι αφορά μόνο ύβρεις και επίθεση στην κυβέρνηση και μόνο καλά λόγια για τη Ν.Δ. Όλο το πάνελ έπεσε πάνω του ενώ ο κ. Αυτιάς τον επανέφερε στην τάξη... 

Μέχρι και το δάκρυ του εθνάρχη επιστράτευσε ο Αυτιάς... για την Μακεδονία. 

Πόσες φορές θα ακούσουμε από τον Γ. Παπαδάκη ότι πάντα μάχονταν για τις συντάξεις και με τις προηγούμενες κυβερνήσεις εξισώνοντας τις δώδεκα μειώσεις που επέβαλαν με την καμία;

Λεβέντης και ΛΑΕ από τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα στις οθόνες... Όλοι αρκεί να μιλούν κατά του ΣΥΡΙΖΑ μπας και κόψουν καμιά ψήφο. Το λες και απελπισία.

Όσο πιο πολλά εξώδικα στέλνει ο Άδωνις, τόσο πιο πολύ πείθει για την ενοχή του.

Ο Κ. Μητσοτάκης μας αντιγράφει κατήγγειλε ο κ. Καρανικόλας του ΚΙΝ.ΑΛΛ. Η πατρότητα, λοιπόν, το πρόβλημα της ακροδεξιάς επιχειρηματολογίας;

«Η πορεία (για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο) κατέληξε» αμετάκλητα, από τα χείλη της Σ. Κοσιώνη στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ.

«Περίοδος ευημερίας και μεγάλης μάλιστα» ήταν το 2006 - 2008 που είχαμε τη Ν.Δ. και ακραία αστυνομοκρατία για τον κ. Οικονόμου στον ΣΚΑΪ. Το ότι σκοτώθηκε ένα 15άχρονο παιδί από αστυνομικούς χωρίς λόγο εντάσσεται στο ονειρεμένο κλίμα εκείνων των ημερών...

Οι αστυνομικοί νιώθουν ανασφάλεια γιατί όταν βγάζει ένας κουμπούρι και πυροβολεί, κινδυνεύει το παιδί που κάνει τη δουλειά του” είπε ανερυθρίαστα, την επομένη της επετείου δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Τόσα χρόνια μπάχαλα στα Εξάρχεια, ούτε ένα δεν είδε ο κ. Σταμάτης... Όλα επί ΣΥΡΙΖΑ έγιναν!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL