Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.2°C16.5°C
1 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
10.3°C12.8°C
3 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
8.0°C12.7°C
1 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.0°C14.1°C
2 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
5 °C
4.9°C11.9°C
0 BF 93%
Πάμελα Άντερσον κατά Σαλβίνι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πάμελα Άντερσον κατά Σαλβίνι

Ολομέτωπη επίθεση κατά Σαλβίνι εξαπέλυσε η Πάμελα Άντερσον - εσχάτως ενδιαφέρθηκε και για την Προοδευτική Διεθνή του Μπέρνι Σάντερς. Με αλλεπάλληλα tweets εξέφρασε την ανησυχία της για την κατάσταση στην Ιταλία, που "της θυμίζει δεκαετία του '30", για "τις καθημερινές επιθέσεις στους μετανάστες" και για τη "διολίσθηση σε μια νέα μορφή φασισμού". Βάζοντας μάλιστα στο οπτικό της πεδίο τα "Κίτρινα Γιλέκα", η Π. Άντερσον εκτιμά πως "η λύση δεν είναι πια Μακρόν ή Σαλβίνι, που έχουν ανάγκη ο ένας τον άλλον και αλληλοενισχύονται.

Η λύση δεν μπορεί παρά να είναι μια πανευρωπαϊκή αφύπνιση, που να ξεπεράσει τα σύνορα και τα έθνη ώστε να αντιμετωπίσει τη σημερινή βαθιά οικονομική, κοινωνική και οικολογική κρίση της Ευρώπης".

Ο Σαλβίνι ανταπάντησε χρησιμοποιώντας το σλόγκαν όσων, αντιδρώντας στη συγκέντρωση που ετοιμάζει για τις 8 Δεκεμβρίου, ανεβάζουν τη φωτογραφία τους και γράφουν: "Εγώ δεν θα είμαι εκεί"! "Με πόνο ψυχής ως φαν του 'Baywatch', λέω ότι αυτή δεν θα είναι το Σάββατο στη Ρώμη" έγραψε αναρτώντας μια φωτό της Άντερσον με μαγιό... "Αντί να συζητάμε για πολιτική, ίσως πρέπει να δημοσιεύσουμε τη φωτογραφία σας με μαγιό Baywatch" τον έψεξε άμεσα ο συνιδρυτής του Diem25 Srećko Horvat, κατηγορώντας τον για "μισογυνισμό". Ορθώς!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL