Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κυνική δήλωση Γιακουμάτου: Να κοπεί το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (Video)

Την πολιτική που επιφυλάσσει η Ν.Δ. για τα χαμηλά εισοδήματα αποκάλυψε ο βουλευτής της κ. Γιακουμάτος σήμερα στο OPEN συνομιλώντας με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημ. Βέττα.

Κατήγγειλε την "επιδοματική πολιτική" του ΣΥΡΙΖΑ και εντελώς κυνικά υποστήριξε την κατάργηση του Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης που στηρίζει τους οικονομικά αδύναμους πολίτες. Δηλαδή 800.000 πολίτες να μείνουν χωρίς ούτε τα "ψίχουλα" που ισχυρίζεται ότι είναι η κοινωνική πολιτική που ήταν αδύνατο οι ίδιοι να παρέχουν.

Ο ακραίος νεοφιλελευθερισμός της Ν.Δ. επιχειρεί να οδηγήσει στην πλήρη εξαθλίωση τα χαμηλά κοινωνικά στρώματα αδιαφορώντας επιδεικτικά για τους οικονομικά ασθενέστερους πολίτες. 

Πόσους άραγε θα αφορούν οι "δουλειές" που υπόσχεται σε αντιστάθμισμα η Ν.Δ.; Τους γνωστούς ημέτερους. όπως έπραττε άλλωστε και στο παρελθόν και υπόλοιποι στον κοινωνικό Καιάδα...

Kατ. Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Θέλουν να βγουν κι από πάνω...

Τέλεια λοιπόν. Οι βασικοί εκφραστές του κοινωνικού δαρβινισμού, οι πολέμιοι της κοινωνικής αλληλεγγύης, οι ταλιμπάν που έχουν ορίσει ως σκοπό της ζωής τους την ολοκληρωτική καταστροφή του κοινωνικού...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο