Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.2°C
3 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
17 °C
13.6°C19.4°C
2 BF 78%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.4°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.7°C24.8°C
6 BF 33%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 82%
Τι 'πες τώρα...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι 'πες τώρα...

«Δεν υπάρχει άλλος πλανήτης εκτός από τη Γη» είπε ο πνευματικός πατέρας της Θεσσαλονίκης Άνθιμος. Καλώς ήρθες, Μεσαίωνα! Η ΝASA κάνει βόλτες στην επιφάνεια του Άρη; Βγάζει και φωτογραφίες; Στην πυρά.

Χωρίς κάμερες πήγε ο πρωθυπουργός στο Μάτι. Ο ΣΚΑΪ όμως εξασφάλισε το fake news βιντεάκι της Ομάδας Αλήθειας και κάλυψε στην κυριολεξία την πραγματική είδηση, που ήταν το νοσοκομείο που θα χτιστεί στην περιοχή.

Το θέμα παίχτηκε με έμφαση στο ότι δεν ανακοινώθηκε η επίσκεψη. Αν είχε όμως; «Φιέστα του Πρωθυπουργού στο Μάτι», «προεκλογική επίσκεψη με τυμπανοκρουσίες στα καμένα». Τα λιντάκια θα συναγωνίζονταν για την πιο κλισέ ατάκα.

Κατ’ αποκλειστικότητα, ο Άδωνις, η γραμμή της Ν.Δ. στον ΣΚΑΪ πριν πει τα ίδια στη Βουλή.

Εμποδίζουν τους μαθητές να κάνουν καταλήψεις... είπε δημοσιογράφος. Ποιος τους εμποδίζει; Μόνο σπόνσορα το "Όλοι μαζί μπορούμε" δεν τους έχουν τάξει ακόμα...

Κοκορομαχίες: Το δεξιό παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε ο κ. Καρανικόλας και το πάνελ Άδωνις - Οικονόμου απογειώθηκε: "Τι σου φταίει τώρα η Δεξιά;".

Το πόσο καλή είναι η κ. Καϊλή στην Ευρωβουλή... το εμπεδώσαμε, αγαπητή Μάριον... Ειδικά όταν θυμάται τον παππού της...

Προσβλήθηκε ο ΣΚΑΪ που κατονόμασε ο πρωθυπουργός την εγκληματικότητα των λευκών κολλάρων μιλώντας για τα «Ενεχυροδανειστήρια Ριχάρδος» στη Βουλή. “Τι φταίμε εμείς που...” απόρησε αθώα περιστέρα ο κ. Παπαδάκης. Αν δεν διαφήμιζαν τον λαθρέμπορο, πώς θα ζούσαν τα κανάλια; Έντιμα ίσως;

Ο εθνικισμός ενώνει. Η Μακεδονία είναι ελληνική και όποιος διαφωνεί διχάζει. Δεν χαρίζουμε τους φασίστες στη Χ.Α., τους θέλουμε όλους δικούς μας, επιμένει η Ν.Δ.

«Μα λένε φασίστες τα παιδιά;» εξεγέρθηκε ο κ. Οικονόμου. Ο μαθητής που σήκωσε το χέρι του στην πορεία για το “Μακεδονικό” δεν χαιρετούσε ναζιστικά, ένα περιστέρι έδειχνε στον φίλο του... που πετάει στον ουρανό.

«Αναρχικοί χτυπάνε τα παιδιά, ρε...» φώναξε ο αγνός πατριώτης στα ΜΑΤ στην Θεσσαλονίκη συνηθισμένος από τα fake news καναλιών και Διαδικτύου. «Δικοί μας είναι, ρε, αυτοί» ακούστηκε η φωνή της αγνής πατριώτισσας. «Το ξέρω, αλλά στον πόλεμο» (το βίντεο δικό τους).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL