Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C21.8°C
2 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.0°C20.3°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C16.6°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.1°C
5 BF 37%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C17.1°C
2 BF 56%
Στα ψιλά / Βαρετοί και προβλέψιμοι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στα ψιλά / Βαρετοί και προβλέψιμοι

 

Δώστε τους μια κάμερα, ένα μικρόφωνο, αφήστε τους να κάνουν δηλώσεις και μετά αρχίστε να μελετάτε αυτά που είπαν λέξη προς λέξη. “Καλούμε την κυβέρνηση να διαλευκάνει άμεσα την υπόθεση” δήλωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης αναφερόμενος στον εκρηκτικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί έξω από την πολυκατοικία όπου διαμένει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος.

Δήλωση που έγινε αφού είχαν επιληφθεί της υπόθεσης όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες των διωκτικών αρχών, με τον Κ. Κυρανάκη να τις προσπερνά, να τις υποτιμά, να τις υποβαθμίζει και να στοχεύει απευθείας στην κυβέρνηση, την οποία καλούσε να “διαλευκάνει” την υπόθεση. Θαρρείς και προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε ό,τι ξέραμε αυτά τα φοβερά και τρομερά παιδιά της "γαλάζιας γενιάς", κάθε φορά που στέκονται μπροστά στις κάμερες μας ξαφνιάζουν με την ευκολία που θυσιάζουν τα πάντα στον βωμό της εξυπηρέτησης του συνολικού αφηγήματος του αρχηγού τους.

Η κ. Ζαχαράκη μαζί με τον κ. Κυρανάκη αποτελούν ένα νεανικό και πολλά υποσχόμενο για τη Νέα Δημοκρατία της “μονταζιέρας” και των fake news δίδυμο, που δεν διστάζει να γελοιοποιηθεί, να αυτοαναιρεθεί και να διαψευστεί, που δεν φοβάται να πιαστεί αδιάβαστο και δεν διστάζει να πουλήσει ακόμα και το πιο κραυγαλέο παραμύθι αρκεί να υποστηρίξει το όποιο δόγμα Μητσοτάκη βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη της νεοδημοκρατικής καταστροφολογίας ή της συστηματικής μετατόπισης του κόμματος όσο το δυνατόν πιο δεξιά.

Έτσι και χθες ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., αφού έσπευσε να αναμασήσει το πολυφορεμένο αφήγημα της ελέω ΣΥΡΙΖΑ γενικευμένης ανομίας, ήρθε να μας πει ότι για τη διαλεύκανση τέτοιων υποθέσεων αρμόδιες δεν είναι οι διωκτικές αρχές, αλλά η κυβέρνηση, η οποία θα πρέπει στο επόμενο υπουργικό συμβούλιο να εξετάσει τη συνδεσμολογία του εκρηκτικού μηχανισμού, να ψάξει για αποτυπώματα κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ.

Αστειότητες, θα πει κανείς, από ένα κόμμα που με το παραμικρό βάζει τις φωνές για την ανομία κατηγορώντας την κυβέρνηση πως έχει κάνει τη χώρα Σικάγο και σφυρίζει αδιάφορα όταν οι διωκτικές αρχές κάνουν τη δουλειά τους και οδηγούν στη Δικαιοσύνη τους υπαίτιους τόσων και τόσων υποθέσεων για τις οποίες η Νέα Δημοκρατία έχει σηκώσει τον τόπο στο πόδι από τις κραυγές.

Βαρετοί και προβλέψιμοι στις κραυγές και τις ανοησίες τους, κατάντησαν πια κουραστικοί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL