Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σε παραλήρημα ο Βρούτσης, αλλά θα ψηφίσει τη μείωση των εισφορών...

ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

Τ. Πετρόπουλος: "Ο όλεθρος προετοιμάζεται από τη Ν.Δ. με τις μειώσεις εισφορών στην κύρια σύνταξη"

Ο τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ. Γιάννης Βρούτσης, υπουργός των διαδοχικών οριζόντιων μειώσεων στις συντάξεις και ένας από τους εμπνευστές του περίφημου "μέιλ Χαρδούβελη" που εξαφάνιζε τις επικουρικές συντάξεις, επιχείρησε χθες να οικειοποιηθεί για λογαριασμό της Ν.Δ. το μέτρο της μείωσης των εισφορών.

"Περιμένω να έρθουν να υπερασπιστούν ένα νομοσχέδιο - δικαίωση για τη Ν.Δ. και κόλαφο για τον ΣΥΡΙΖΑ. Προτείναμε τόσον καιρό τη μείωση τον εισφορών και μας κατηγορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο περί 'κινήματος της γραβάτας'" δήλωσε αρχικά ο Γ. Βρούτσης στον News 24/7, συμπληρώνοντας ωστόσο αμέσως μετά: "Θα την ψηφίσουμε τη μείωση των εισφορών"!

Επίσης με τουίτ του ανέφερε: "Δικαίωση για τη Ν.Δ. και κόλαφο για τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς ξηλώνουν τον Νόμο Κατρούγκαλου και αναιρούν όσα ψήφιζαν και υποστήριζαν μέχρι χθες! Μειώνουν εισφορές και σπάνε το ενιαίο που διαφήμιζαν! Θυμάμαι τις κραυγές και τον ταξικό φανατισμό τους όταν προτείναμε μείωση εισφορών. Τα υπόλοιπα στη Βουλή!..".

Στον Γ. Βρούτση απάντησε με τουίτ ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τ. Πετρόπουλος: «Πάλι αδιάβαστος ο Βρούτσης και η Ν.Δ. Οι αρχές της ισονομίας και της αναλογικότητας εισφορών και παροχών στην ανταποδοτική σύνταξη που προβλέπει ο Ν. 4387/16 διατηρούνται στο ακέραιο και με τη μείωση εισφορών των μη μισθωτών. Ο όλεθρος προετοιμάζεται από τη Ν.Δ. με τις μειώσεις των εισφορών στην κύρια σύνταξη από το 20% στο 15% και την κατάργηση των επικουρικών. Η Ν.Δ. μιλά για μειώσεις εισφορών που οδηγούν σε περικοπές συντάξεων».

Α.ΠΕ.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια