Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.2°C
3 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
17 °C
13.6°C19.4°C
2 BF 78%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.4°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.7°C24.8°C
6 BF 33%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 82%
Δεν τους τρόμαξε ούτε η χρεοκοπία!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δεν τους τρόμαξε ούτε η χρεοκοπία!

ΤΕΛΙΚΑ, οι υπηρεσίες Υγείας ήταν το νέο προνομιακό πεδίο μετά το υπουργείο Άμυνας για σκάνδαλα και μίζες. Και όπως συνεχώς αποκαλύπτεται, υπουργοί παρανομούσαν πριν τη χρεοκοπία και συνέχισαν χωρίς φρένο και επί χρεοκοπίας!

ΣΤΗΝ υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, το οποίο είχε μετατραπεί σε ταμείο για χειραγωγήσεις και ρουσφέτια των υπουργών Υγείας, η κοινή γνώμη έμεινε άφωνη -τουλάχιστον αυτή που ενημερώνεται από πολλές πηγές και όχι από τα «συστημικά μέσα»- για την ανακάλυψη χτισμένου δωματίου στο οποίο είχαν κρύψει έγγραφα του λογιστηρίου!

ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, που εντοπίστηκαν κρυμμένα σε αποθήκη χωρίς κλειδί και καλυμμένη από γυψοσανίδα, είχαν αναζητηθεί από τους εισαγγελείς κατά της διαφθοράς το 2016. Τότε είχαν πει ότι τα παρέδωσαν όλα. "Οπότε αυτά τι είναι;" αναρωτήθηκε η γενική επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου. Τώρα θα αξιολογηθούν, θα ερευνηθούν και θα συζητηθούν με τους εισαγγελείς με τους οποίους αποκλειστικά συνεργάζονται οι επιθεωρητές, ξεκαθάρισε.

ΚΑΙ ΕΔΩ δεν πρόκειται για λογιστικό λάθος για τα διαθέσιμα που λείπουν από τα ταμεία, όπως ισχυρίστηκε ο κ. Γεωργιάδης. Και να θυμίσουμε ότι μόνο για την περίοδο 2008-2013 η απόκλιση σε σχέση με τα πραγματικά χρηματικά διαθέσιμα ανέρχεται σε 89.229.474 ευρώ!

ΣΤΗ συνέχεια έχουμε το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τον κανιβαλισμό και μετά το ξεπούλημα του δημοσίου νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν. Το πόρισμα καταλογίζει πολιτικές ευθύνες στη γνωστή πλέον σύνθεση, στους Δημήτρη Αβραμόπουλο, Ανδρέα Λοβέρδο, Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη, και προτείνεται προς τις αρμόδιες δικαστικές αρχές να διαπιστώσουν εάν οι κύριοι Λοβέρδος και Γεωργιάδης τέλεσαν αδικήματα «διά πράξεων ή παραλείψεων».

ΚΑΛΑ θα κάνουν λοιπόν οι «σκούζοντες» ελεγχόμενοι να περιμένουν τις αποκαλύψεις από τα μυστικά που έκρυβε το χτισμένο δωμάτιο!

ΚΙ ΑΝ αυτά θεωρούνται τα «πρώτα πιάτα» των σκανδάλων στην Υγεία, έρχονται σύντομα και οι αποκαλύψεις για το μέγα σκάνδαλο της Novartis. Και όπως όλοι γνωρίζουν, μεγάλο μέρος των ερευνών αφορά τις σκληρές και αποτελεσματικές αμερικανικές αρχές.

ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι οι μίζες για την υπερτιμολόγηση και τις απευθείας προμήθειες της εταιρείας σε κάποια πολιτικά πρόσωπα θα έχουν τεκμηριωθεί, καθώς το αμερικανικό σύστημα πληροφοριών έχει τις δυνατότητες και λόγους να το κάνει. Και τότε θα δούμε ποιοι και πόσοι εγκλημάτησαν πλουτίζοντας παρανόμως και σε βάρος της υγείας του ελληνικού λαού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL