Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά στα fake news για δήθεν αποκαθήλωση των ιστορικών συμβόλων (Video)

ICON

"Η διακηρυκτική αρχή της θρησκευτικής ουδετερότητας του ελληνικού κράτους διασφαλίζει τους διακριτούς ρόλους μεταξύ Πολιτείας και Εκκλησίας και εγγυάται την μεταξύ τους συνεργασία στα θέματα κοινού ενδιαφέροντος" ανέφερε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις κοινές δηλώσεις του με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο μετά την συνάντησή τους.

"Και προφανώς δεν έρχεται σε καμία αντίθεση με τις μακραίωνες παραδόσεις του λαού μας και ούτε βέβαια έχουν καμία βάση όσα αστεία και κωμικοτραγικά ορισμένοι έχουν ψευδώς και σκοπίμως διαδόσει τις τελευταίες ημέρες περί επικείμενης δήθεν αποκαθήλωσης των ιστορικών συμβόλων του σταυρού από την ελληνική σημαία και τα εθνικά μας σύμβολα. Υπάρχει ανάγκη ο διάλογος να διεξάγεται επί τη βάση της πραγματικότητας και όχι επί ψευδών ειδήσεων περί προθέσεων που δεν υπάρχουν". 

"Η θρησκευτική ουδετερότητα" ξεκαθάρισε ο Πρωθυπουργός σημαίνει ότι "το ελληνικό κράτος θα είναι εγγυητής της θρησκευτικής ελευθερίας των Ελλήνων πολιτών".

Κατ. Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Χάος

Τώρα δεν υπάρχουν οι δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη για μηδενική ανοχή στην ανομία και πάταξη των «μπαχαλάκηδων». Τώρα δεν υπάρχει πουθενά ο Μ. Βορίδης να μας εξηγήσει «γλυκά» ότι η επιβολή της νομιμότητας χρειάζεται εξαναγκασμό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις