Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Η ερώτηση που αποφεύγει η Ν.Δ. να απαντήσει σαν το διάολο το λιβάνι (Video)

Περήφανα ο κ. Κυρανάκης επαναλάμβανε την πιο πρόσφατη "γραμμή" της Ν.Δ. στο Μακεδονικό στο ΣΚΑΙ, αλλά η δημοσιογράφος του έθεσε μια ερώτηση που χάλασε το αφήγημα του "μακεδονομάχου" και καθόλου δεν άρεσε στον αν. εκπρόσωπο τύπου της Ν.Δ. Εύκολη διαφυγή η κατηγορία περί "λαϊκισμού" και ο σεξισμός.

"Δεν ψηφίζουμε τη συμφωνία ούτε ως αντιπολίτευση, ούτε ως κυβέρνηση και δεν περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουν τα Σκόπια. Αν θέλει ο Π. Καμμένος μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση τώρα" είπε αρχικά για να συνεχίσει.

"Δεν θα ψηφίσουμε την συμφωνία, αν γίνουμε κυβέρνηση. Αν είναι ψηφισμένη γίνεται διεθνής συνθήκη. Αν πει η επόμενη ή η μεθεπόμενη κυβέρνηση ότι δεν αναγνωρίζει τη συμφωνία αυτό δεν έχει καμία απολύτως αξία" είπε επαναλαμβάνοντας "ως προς τους θεσμούς και τους διεθνείς οργανισμούς δεν έχει καμία αξία".

Άρα θα την εφαρμόσετε; ρώτησε η κ. Αναστασοπούλου...

"Αυτό που κάνετε είναι λαϊκισμός" ήταν η απάντηση του κ. Κυρανάκη

Εκτός το ότι αγνοεί προφανώς τι σημαίνουν βασικές έννοιες στην πολιτική, ο κ. Κυρανάκης κατέφυγε σε σεξιστικό σχόλιο για να βγει από τη δύσκολη θέση: "βλέπω ότι εσείς δυσκολεύεστε να καταλάβετε τι σημαίνει διεθνής συνθήκη", φανερώνοντας έτσι τις αντιδημοκρατικές και απόλυτα στερεοτυπικές αντιλήψεις τις οποίες τις οποίες εκφράζει...

Κατ. Μπρ.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Παπατζήδες

Είναι προφανές ότι ο Κ. Μητσοτάκης είχε ενημερωθεί έγκαιρα για τη συμφωνία κυβέρνησης - Εκκλησίας. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες μάλιστα, προσπάθησε και να τη ματαιώσει ζητώντας από τον...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο