Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
13.6°C17.4°C
2 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
9.7°C13.8°C
2 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
11.0°C16.0°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.4°C17.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
11 °C
10.9°C12.9°C
0 BF 76%
Τα σημερινά "μαργαριτάρια" της Ν.Δ. κόσμημα στα τηλεπαράθυρα (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τα σημερινά "μαργαριτάρια" της Ν.Δ. κόσμημα στα τηλεπαράθυρα (Video)

«Λαμπρά υποδείγματα» πολιτικού λόγου και ήθους εξέπεμψε για άλλη μια φορά, η Ν.Δ. από τις πρωϊνές εκπομπές στα τηλεπαράθυρα ΣΚΑΙ και ΑΝΤ1. Στην πρώτη γραμμή ο ρατσισμός, η ειρωνεία, οι ευφυολογήματα, παροιμίες όλα στην εξυπηρέτηση της ακραίας πόλωσης που επιχειρεί.

Η έκπτωση του πολιτικού λόγου με ύβρεις, ψέματα, ρατσισμό στην πρώτη γραμμάη και στόχο όπως κυνικά υποστήριξε ο κ. Χατζηδάκης τη νίκη στις εκλογές. «Η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές δεν είναι θέμα πολιτικό είναι αξιακό». «Θέλουμε να απαλλαγούμε από το ψέμα, τον κυνισμό και αυτό τον ευτελισμό της πολιτικής και της δημόσιας ζωής; Ή δεν θέλουμε»; σε ένα απόλυτα διχαστικό λόγο έθεσε το πολιτικό δίλημμα για τις εκλογές, όπως το αντιλαμβάνεται η Ν.Δ.

https://www.youtube.com/embed/gMbxRikigJI

Κ. Χατζηδάκης: «Είναι Μόντυ Πάιθον, είναι κωμωδία»

«Μόντυ Πάιθον και κωμωδία» χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. αυτό που ζούμε με αυτή την κυβέρνηση. Δύσκολη λοιπόν η θέση της Ν.Δ. ακόμα και στα φιλόξενα της πάνελ. Ο προϋπολογισμός σήμερα κατατίθεται χωρίς την περικοπή των συντάξεων πάνω στο οποίο είχε στήσει το πρόσφατό της αφήγημα ποντάροντας ότι θα πέσει η κυβέρνηση. Μάλιστα ο αντιπρόεδρός της Κωστής Χατζηδάκης στην Βουλή τότε είχε δυσφορήσει και αντιδράσει έντονα όταν ο Πιερ Μοσκοβισί είχε αφήσει ανοικτό το ζήτημα της μη περικοπής τους.

Σήμερα ο ίδιος κ. Χατζηδάκης… «χαιρετίζει». Ποιος είναι άραγε… «κωμωδία»;

https://www.youtube.com/embed/Mxbh3IKZJdw

Μ. Βαρβιτσιώτης: «Τρανσέξουαλ η φωνή (της χώρας) μας προς τα έξω»

Σε ρατσιστικό λόγο υπέπεσε ο βουλευτής της Ν.Δ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων και ακραία προσβολή ομάδας συνανθρώπων με αυτή την ομοφοβική δήλωσή του. Όταν ακούγονται τέτοια ομοφοβικά σχόλια από πολιτικούς στη δημόσια συχνότητα αποδεικνύεται η μεγάλη υστέρηση της χώρας μας στα θέματα των ανθρώπινων δικαιωμάτων καθώς και ο ρατσισμός που με ευκολία αναπαράγει και νομιμοποιεί η Ν.Δ.

https://www.youtube.com/embed/zRwelp6LuFo

Β. Κικίλιας: «Αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα την λέγανε πατίνι»

«Αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα την λέγανε πατίνι» ήταν η απάντηση του Βασίλη Κικίλια στην ερώτηση που του τέθηκε από δημοσιογράφο στο πάνελ του ΑΝΤ1 αν η Ν.Δ. θα ψηφίσει τα θετικά μέτρα, όταν αυτά έρθουν στην Βουλή όπως η μείωση του ΕΝΦΙΑ που εξήγγειλλε ο Πρωθυπουργός στη ΔΕΘ. «Με λόγια χτίζω ανώγεια και κατώγεια», «τι να έρθει ή να μην έρθει, στην κατάρρευσή τους;», «ξεφτιλίζουν τη χώρα στο εξωτερικό;».

Kατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL