Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.0°C25.2°C
3 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.8°C25.4°C
2 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C21.6°C
4 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.9°C24.0°C
0 BF 33%
Π. Σκουρλέτης: Η μεγάλη πρόκληση για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι να αντιστοιχηθεί με τις νέες ανάγκες (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π. Σκουρλέτης: Η μεγάλη πρόκληση για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι να αντιστοιχηθεί με τις νέες ανάγκες (Video)

Απαντώντας σε ερώτηση για τις δηλώσεις του κ. Καμμένου ο Πάνος Σκουρλέτης υπογράμμισε πως είναι «θετικό ότι αισθάνθηκε την ανάγκη να δώσει εξηγήσεις, ότι εκφράζει προσωπικές απόψεις και επίσης παραδέχθηκε ότι την κύρια ευθύνη για την εξωτερική πολιτική έχει ο Πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών».

Προσθέτοντας όμως ότι το πρόβλημα είναι όταν φτάνει στο σημείο να λέει ότι θα άρει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση. Υπονομεύει τη συμφωνία με το ΣΥΡΙΖΑ προτάσσοντας τη διαφωνία του και ξεχνώντας τους λόγους της κυβερνητικής συνεργασίας που ήταν η έξοδος από τα μνημόνια, η καταπολέμηση της διαφθοράς, κ.α., Αυτό αποτελεί ένα μεγάλο πολιτικό λάθος.

Ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι η συμφωνία των Πρεσπών βαδίζει προς την υλοποίησή της και υποστήριξε ότι ο κ. Καμμένος πέφτει σε μια μεγάλη πολιτική αντίφαση ενώ διαβεβαίωσε ότι υπάρχει πλειοψηφία για να περάσει η συμφωνία των Πρεσπών και να μην διασαλευτεί η κυβερνητική πλειοψηφία.

Αναφερόμενος στην κατάσταση της ελληνικής οικονομίας εξήγησε ότι βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τα τελευταία προηγούμενα χρόνια και αυτό δεν το λέει η ελληνική κυβέρνηση είναι μια πραγματικότητα που αναγνωρίζεται διεθνώς καθώς για τη η θετική προοπτική της ελληνικής οικονομίας διαβεβαιώνουν ξένοι παράγοντες και διεθνείς οίκοι.

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL