Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θέλει η ακροδεξιά να κρυφτεί και ο Άδωνις δεν την αφήνει (Video)

Μετά τις ευχές για την αποτυχία της μοναδικής συμφωνίας που προσπαθεί να επιλύσει το μακροχρόνιο πρόβλημα του Μακεδονικού, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Κόντρα, ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που διαφωνεί η ακροδεξιά της Ν.Δ. με τη συμφωνία των Πρεσπών.

Μετά τις ευχές για την αποτυχία της μοναδικής συμφωνίας που προσπαθεί να επιλύσει το μακροχρόνιο πρόβλημα του Μακεδονικού, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Κόντρα, ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που διαφωνεί η ακροδεξιά της Ν.Δ. με τη συμφωνία των Πρεσπών.

«Εμείς είμαστε οι ιδιοκτήτες της Μακεδονίας» είπε σε συνέντευξή του χθες στον Κόντρα μεταξύ πολλών άλλων αποκαλύπτοντας για άλλη μια φορά, τις ανιστόρητες και ακροδεξιές αντιλήψεις από τις οποίες εμφορείται.

«Είναι μία κακή συμφωνία. Ελπίζω να αποτύχει ο Ζάεφ και να μην περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών. Όσες χώρες και να τους λένε «Μακεδονία» έχει σημασία μόνο τι λέμε εμείς, γιατί εμείς είμαστε εγώ και χιλιάδες χρόνια οι ιδιοκτήτες της Μακεδονίας. Αν η συμφωνία κυρωθεί και από την Ελλάδα τότε πάει, έληξε. Αν κυρωθεί και από τα δύο κοινοβούλια, αυτό δεσμεύει τη χώρα και όλες τις μελλοντικές κυβερνήσεις».

Κατ. Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια