Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Έντονη αντίδραση Παπαχριστόπουλου στις δηλώσεις Τοσουνίδη για ενδεχόμενη πρόταση μομφής (Video)

Eurokinissi

«Θεωρώ ότι είναι σωστή συμφωνία για τη χώρα η συμφωνία των Πρεσπών» είπε αφού εξέφρασε έντονα την διαφωνία του σε πρόταση μομφής στην κυβέρνηση.

Έντονη ήταν η αντίδραση του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος στις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου κ. Τοσουνίδη στην ΕΡΤ, ότι οι ΑΝΕΛ συζητούν να συμπλεύσουν σε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος συνέστησε προσοχή στον κ. Τοσουνίδη «δεν ξέρω τι λέει, αν έκανε λάθος και το διόρθωσε» γιατί οι στιγμές είναι ιστορικές και τόνισε ότι δεν πρόκειται να ρίξει την κυβέρνηση.

«Σε πρόταση μομφής από τους ανθρώπους της διαπλοκής, της διαφθοράς, των φορολογικών παραδείσων δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμπλεύσω» ξεκαθάρισε το πρωί μιλώντας και σε ΑΝΤ1 "Καμία συμπόρευση ποτέ με αυτούς τους ανθρώπους που κατέστρεψαν τη χώρα" δήλωσε λίγο αργότερα και στην ΕΡΤ.

Συντάκτης: avgi.gr

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η απειλή της Νέας Δεξιάς

Το πρόσφατο κοινό μανιφέστο της Λεπέν με τον Σαλβίνι ήταν μια κίνηση που έχει στόχο τις ευρωεκλογές, όπου η Νέα Δεξιά ετοιμάζεται να καταγράψει τη δυναμική της. Η Λεπέν και ο Σαλβίνι δεν είναι μόνοι...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο