Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αγνοούν το ΝΑΤΟ...

Eurokinissi

"Με ένα στόμα και μία φωνή" ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αντώνης Σαμαράς υποστήριξαν χθες και προχθές ότι η συμφωνία των Πρεσπών παράγει ήδη τετελεσμένα και ότι όσο προχωρούν τα βήματα της συμφωνίας...

"Με ένα στόμα και μία φωνή" ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αντώνης Σαμαράς υποστήριξαν χθες και προχθές ότι η συμφωνία των Πρεσπών παράγει ήδη τετελεσμένα και ότι όσο προχωρούν τα βήματα της συμφωνίας τόσο πιο δύσκολη καθίσταται η ανατροπή ειδικά όσον αφορά στην ένταξη στο ΝΑΤΟ.

Και έρχεται ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ και τους διαψεύδει: "Δεν υπάρχει εναλλακτική οδός. Δεν υπάρχει σχέδιο Β για την ένταξη (της ΠΓΔΜ) στο ΝΑΤΟ χωρίς συμφωνία με την Ελλάδα για το όνομα", είπε σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε μαζί με τον Σέρβο Πρόεδρο Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ξεκαθαρίζει ο γ.γ. του ΝΑΤΟ. Είναι όμως η πολλοστή φορά που τον αγνοούν ο νυν και ο πρ. πρόεδρος της Ν.Δ. Τους ακούει ο Πούτιν και τρίβει τα χέρια του.

Κ.Που.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η πρωτοβουλία στα χέρια της κυβέρνησης

Η κυβέρνηση, που για τρεισήμισι χρόνια πορεύτηκε με δεμένα τα χέρια, τώρα έχει έναν καθαρό δρόμο μπροστά της. Η προώθηση ώριμων προοδευτικών μεταρρυθμίσεων και ένα σχέδιο εξωστρεφούς δράσης θα ενισχύουν ακόμα περισσότερο τη δυναμική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο