Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αγνοούν το ΝΑΤΟ...

Eurokinissi

"Με ένα στόμα και μία φωνή" ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αντώνης Σαμαράς υποστήριξαν χθες και προχθές ότι η συμφωνία των Πρεσπών παράγει ήδη τετελεσμένα και ότι όσο προχωρούν τα βήματα της συμφωνίας...

"Με ένα στόμα και μία φωνή" ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αντώνης Σαμαράς υποστήριξαν χθες και προχθές ότι η συμφωνία των Πρεσπών παράγει ήδη τετελεσμένα και ότι όσο προχωρούν τα βήματα της συμφωνίας τόσο πιο δύσκολη καθίσταται η ανατροπή ειδικά όσον αφορά στην ένταξη στο ΝΑΤΟ.

Και έρχεται ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ και τους διαψεύδει: "Δεν υπάρχει εναλλακτική οδός. Δεν υπάρχει σχέδιο Β για την ένταξη (της ΠΓΔΜ) στο ΝΑΤΟ χωρίς συμφωνία με την Ελλάδα για το όνομα", είπε σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε μαζί με τον Σέρβο Πρόεδρο Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ξεκαθαρίζει ο γ.γ. του ΝΑΤΟ. Είναι όμως η πολλοστή φορά που τον αγνοούν ο νυν και ο πρ. πρόεδρος της Ν.Δ. Τους ακούει ο Πούτιν και τρίβει τα χέρια του.

Κ.Που.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ξέρουν ήδη ότι χάνουν

  Εχθές η εκπρόσωπος της Ν.Δ. Σοφία Ζαχαράκη έστειλε στο ΕΣΡ επιστολή, με την οποία επιχειρεί να μπλοκάρει τη μετάδοση της ομιλίας του Αλ. Τσίπρα την Παρασκευή το βράδυ. Το τυπικό ζήτημα είναι ότι ο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο