Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Επικοινωνιακό σόου της Ν.Δ. στο υπουργείο Εξωτερικών (Video)

Επικοινωνιακό σόου επιχείρησε η Ν.Δ. κατά τη συνεδρίαση  του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΣΕΠ), υπό την προεδρία του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ενώ τα θέματα είχαν ανακοινωθεί ήδη από τον Αύγουστο και όλα τα κόμματα ήταν ενήμερα για την ατζέντα της συζήτησης ο κ. Κουμουτσάκος διαφώνησε σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες δηλώνοντας ότι δεν είχε ενημερωθεί και επιχείρησε να θέσει νέα ατζέντα.

Να σημειωθεί ότι όλα τα κόμματα συνέχισαν τη συζήτηση. Στις συνεδριάσεις του ΕΣΕΠ συμμετέχουν οι αρμόδιοι επί θεμάτων εξωτερικής πολιτικής όλων των κομμάτων, εκτός του ΚΚΕ που αυτοβούλως δεν συμμετέχει και της Χρυσής Αυγής που δεν προσκαλείται.

Την αλαζονεία της ΝΔ να αποχωρήσει από το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής, κατά τη συζήτηση σύστασης Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, μετά από πρόταση του Ποταμιού κατήγγειλε με μήνυμά του στο twitter ο Σπύρος Δανέλλης τονίζοντας ότι η στάση αυτή, αποδεικνύει την αναγκαιότητα για καλλιέργεια κουλτούρας συνεννόησης & συναίνεσης στα θέματα Ασφάλειας

Συντάκτης: avgi.gr

 

 

Σπ. Δανέλλης: Αλαζονική η στάση της Ν.Δ. ανάγκη για συνεννόηση στα θέματα ασφάλειας

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Δεν θα γυρίσουμε πίσω

Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογικές αναμετρήσεις, υπάρχει η ανάγκη να συνειδητοποιήσει ο κόσμος της Αριστεράς κάποια πολύ βασικά πράγματα. Το πρώτο: η κυβέρνηση έφτασε ώς εδώ δίνοντας την πιο δύσκολη...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο