Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Η αγωνία των καθυστερημένων

Συμβαίνει και εις την Εσπερία. Το αστικό λεωφορείο για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο είχε καθυστέρηση χθες το πρωί, πολλοί έφτασαν στο παρά πέντε στα δημοσιογραφικά θεωρεία ώστε να...

Συμβαίνει και εις την Εσπερία. Το αστικό λεωφορείο για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο είχε καθυστέρηση χθες το πρωί, πολλοί έφτασαν στο παρά πέντε στα δημοσιογραφικά θεωρεία ώστε να παρακολουθήσουν την ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού για το μέλλον της Ευρώπης.

Υπό συνθήκες κρίσης θα ήταν αδύνατον να βρεθεί θέση για τους καθυστερημένους. Όταν εμφανίστηκε το 2015 ο Αλέξης Τσίπρας στο Στρασβούργο, όλοι έπιαναν στασίδι από νωρίς για να ακούσουν τι είχε να πει ο μοναδικός “αντάρτης” πρωθυπουργός της Ευρώπης κόντρα σε όλους και σε όλα. Για να δουν πόσο θα του τραβούσαν το χαλί οι επικεφαλής των πολιτικών ομάδων - της Ευρωαριστεράς εξαιρουμένης.

Υπό συνθήκες κανονικότητας, στις 11 Σεπτεμβρίου του 2018, οι καθυστερημένοι βρήκαν εύκολα θέση να καθίσουν. Και οι επικεφαλής των πολιτικών ομάδων, άλλοι πολύ ένθερμα, άλλοι κάνοντας την καρδιά τους πέτρα, αντιμετώπισαν τον Τσίπρα ως έναν από τους Ευρωπαίους ηγέτες που προσπαθεί να δώσει λύση στα μεγάλα προβλήματα της Ευρώπης.

Οι καιροί αλλάζουν...

Κ.Μπ.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ντρέπεσαι να τον βλέπεις

Η χθεσινή ομιλία του Κ. Μητσοτάκη στη Βουλή ήταν ένα ντελίριο ύβρεων, εμπάθειας και θράσους. Δεν επιδέχεται πολιτικής ανάλυσης σε κανένα επίπεδο. Μόνο τα νεύρα, για το γεγονός ότι εδώ και τέσσερα...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο