Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
16.2°C19.8°C
2 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
13.2°C18.2°C
1 BF 69%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
12.0°C14.9°C
2 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
15.4°C17.8°C
2 BF 70%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.9°C14.5°C
0 BF 62%
Ράνια Σβίγκου για Ελ. ΑυλωνίτουQ / Ράνια Σβίγκου για Ελ. Αυλωνίτου: Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάζει την προσβλητική δήλωση κατά Μητσοτάκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ράνια Σβίγκου για Ελ. ΑυλωνίτουQ / Ράνια Σβίγκου για Ελ. Αυλωνίτου: Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάζει την προσβλητική δήλωση κατά Μητσοτάκη

Την έντονη αποδοκιμασία του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η χυδαία αναφορά της βουλευτή Ε. Αυλωνίτου για τον Κ. Μητσοτάκη χθες το πρωί στον ΑΝΤ1. "Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάζει τη σημερινή προσβλητική δήλωση της Ε. Αυλωνίτου για τον Κ. Μητσοτάκη. Τέτοιες αναφορές δεν πρέπει να έχουν καμία θέση στην πολιτική αντιπαράθεση" έγραψε στο Twitter η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ράνια Σβίγκου. Αργότερα και η ίδια η βουλευτής με δήλωσή της έκανε λόγο για "ατυχείς δηλώσεις", ζητώντας συγγνώμη. "Ο πολιτικός μου λόγος δεν συνάδει με τέτοια ρητορική ακόμη και σε περιπτώσεις έντονης αντιπαράθεσης" ανέφερε.

Στο μεταξύ, η Ν.Δ. βρήκε την ευκαιρία να επιδοθεί σε ρεσιτάλ υποκρισίας και δήθεν ευαισθησίας απέναντι στη χυδαιότητα. "Η Ν.Δ. δεν θα ακολουθήσει την κυβέρνηση στον χωρίς σταματημό κατήφορό της στη χυδαιότητα" ανέφερε σε ανακοίνωσή της τονίζοντας ότι "αποκαλύπτεται ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα".

"Η Ν.Δ. ανακαλύπτει αρκετά καθυστερημένα τη 'χυδαιότητα' με την οποία είναι ταυτισμένη ως κόμμα" απάντησε η Κουμουνδούρου. "Φαίνεται πως ο κ. Μητσοτάκης ήταν αρκετά απασχολημένος με το να ζητάει εκλογές, που του διέφυγαν οι απειλές για κλωτσιές του κ. Οικονόμου" σχολίασε χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι περιμένει από τον Κ. Μητσοτάκη "να μαζέψει τα δικά του στελέχη που ευτελίζουν και εκχυδαΐζουν την πολιτική αντιπαράθεση". "Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδείξει με τη στάση του ότι σέβεται έμπρακτα τον δημόσιο διάλογο και τους πολιτικούς του αντιπάλους" καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL