Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.0°C24.8°C
3 BF 39%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.0°C24.2°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.5°C
4 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.3°C19.8°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C24.0°C
3 BF 33%
Καυγάς Γεωργιάδη για να μην ακουστούν οι διαχρονικές ευθύνες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Καυγάς Γεωργιάδη για να μην ακουστούν οι διαχρονικές ευθύνες

Δεν είναι μόνο ο γραμματέας της Ν.Δ. Ο διορισθείς από τον Κυρ. Μητσοτάκη -όπως "κάρφωσε" προ μηνών η Ντόρα Μπακογιάννη- αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδ. Γεωργιάδης παρενέβη αποκαλυπτικά χθες σε καυγά στο Twitter μεταξύ του αρχισυντάκτη του "Πρώτου Θέματος" Μάκη Πολλάτου και του Δήμου Βερύκιου.

Ο Μ. Πολλάτος ειρωνεύτηκε τον Αλ. Τσίπρα, "ελπίζω σε λίγο να μη ρίξει τις ευθύνες για τη φωτιά στο Μάτι και την εκατόμβη των νεκρών στους Σοφοκλή Βενιζέλο, Κωνσταντίνο Καραμανλή, Παπάγο και Πλαστήρα!", και ο Δήμος Βερύκιος απάντησε: "Ναι, Μάκη μου, οι ρίζες του κακού στο Μάτι φτάνουν στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, την εποχή της αντιπαροχής και της άναρχης δόμησης στα αστικά κέντρα. Η γενιά μας θυμάται τις διαφημίσεις του '70 'οικόπεδα με δόσεις / φως - νερό - τηλέφωνο'... Τουλάχιστον εσύ και θύμηση έχεις και ακριβοδίκαιος ήσουν" κατέληγε, με τον Άδ. Γεωργιάδη να παρεμβαίνει "δυναμικά": "Σταμάτα, ρε Δήμο, πια, έχεις καταντήσει αηδία! Ναι, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής διόρισε άχρηστους να διαχειριστούν τη φωτιά και εξέλεξε την ανύπαρκτη και εξαφανισμένη Δούρου" υποστήριξε ο αντιπρόεδρος, που ως βουλευτής του ΛΑΟΣ παρομοίαζε την κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή του νεότερου με τον Νέρωνα: "Είδαμε στη θητεία αυτής της κυβερνήσεως να καίγεται η Αρχαία Ολυμπία, ο Άγνωστος Στρατιώτης, το κέντρο της Αθήνας και ο τελευταίος πνεύμονας πρασίνου της Αττικής. Τι άλλο θέλετε, ρε παιδιά; Να τους δώσουμε βραβείο; Να τους πούμε μπράβο, τι σπουδαίοι που είστε; Τι καλά που τα κάνετε; Δηλαδή ο ορισμός της αποτυχίας ποιος είναι; Τι πρέπει άλλο να καεί για να πούνε κάποιοι ότι απέτυχε η κυβέρνηση;" έλεγε τότε ο λαλίστατος εκ Σαμαρά αντιπρόεδρος της σημερινής Ν.Δ.

Είναι φανερό ότι ο κ. Γεωργιάδης τώρα δεν θέλει να συζητηθούν οι διαχρονικές ευθύνες της ελληνικής Δεξιάς ούτε σε αυτόν τον τομέα...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL