Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
14.8°C17.3°C
3 BF 84%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.9°C14.4°C
2 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
11.0°C14.3°C
2 BF 88%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
18.0°C18.8°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.9°C
3 BF 100%
Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης εκτίθεται διεθνώς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης εκτίθεται διεθνώς

Για ακόμη μία φορά ο κ. Μητσοτάκης εκτίθεται διεθνώς, σχολιάζει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, έπειτα από τη συνέντευξη του αρχηγού της αντιπολίτευσης στην Suddeutsche Zeitung, όπου δήλωσε ότι «στις 20 Αυγούστου λήγει το τρίτο και τελευταίο πρόγραμμα διάσωσης για την Ελλάδα».

"Αφού έβγαλε ψεύτες τη μισή Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το σύνολο των θεσμών, επιμένοντας πως η χώρα δήθεν εισέρχεται σε τέταρτο μνημόνιο, μιλώντας σήμερα στην Suddeutsche Zeitung άφησε κατά μέρος τις ασυναρτησίες και δήλωσε πως «στις 20 Αυγούστου λήγει το τρίτο και τελευταίο πρόγραμμα διάσωσης για την Ελλάδα», σημειώνει δηκτικά το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Και καταλήγει, "καλωσορίζουμε τον επώδυνο συμβιβασμό του κ. Μητσοτάκη με την πραγματικότητα".

«Στις 20 Αυγούστου λήγει το τρίτο και τελευταίο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Suddeutsche Zeitung, μόλις δύο μέρες μετά την ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ όπου έκανε λόγο για «τέταρτο μνημόνιο Τσίπρα - Καμμένου που θα εκτείνεται για πολλά χρόνια».

«Εμείς λέμε ότι όσο ταχύτερα γίνουν οι εκλογές τόσο το καλύτερο. Η κυβέρνηση Τσίπρα δεν έχει τίποτε να προσφέρει στη χώρα. Στις 20 Αυγούστου λήγει το τρίτο και τελευταίο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας. Χρειαζόμαστε μια νέα κυβέρνηση που θα οδηγήσει τη χώρα στο μέλλον:», ανέφερε χαρακτηριστικά στη γερμανική εφημερίδα ο πρόεδρος της Ν.Δ. κάνοντας στροφή 180° στη μέχρι στιγμής πολιτική τακτική του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL