Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.7°C
4 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.6°C15.7°C
3 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.3°C16.5°C
3 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
12.9°C16.9°C
4 BF 82%
Πατριδοκάπηλοι πολιτικοί απατεώνες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πατριδοκάπηλοι πολιτικοί απατεώνες

Στη Νέα Δημοκρατία, προφανώς έχουν διαβάσει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Και σίγουρα άκουσαν τον γ.γ. του ΝΑΤΟ που είπε ότι προϋπόθεση για την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ είναι το δημοψήφισμα και η συνταγματική αναθεώρηση στη γειτονική χώρα. Αυτό δεν εμπόδισε τον Κ. Μητσοτάκη να βγει και να πει ότι “ο Τσίπρας και ο Καμμένος άνοιξαν την πόρτα της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ”, μόνο και μόνο για να βάλει τον Καμμένο μαζί με τον Τσίπρα και τη Συμφωνία των Πρεσπών στην ίδια πρόταση. Και να υπενθυμίσει στους ψηφοφόρους των ΑΝ.ΕΛΛ. ότι ο αρχηγός τους ξεπουλάει τα ιερά και τα όσια. Ξέρει ο Μητσοτάκης ότι καμία πόρτα δεν άνοιξε χθες. Αλλά γιατί να μην κάνει λίγη πατριδοκαπηλία αφού τον συμφέρει;

Την ίδια στιγμή, μια προφανής λεκτική ανοησία του επιτρόπου Χαν, η οποία διορθώθηκε μέσα στο επόμενο δεκάλεπτο, έδωσε την ευκαιρία στη Ν.Δ. να ανέβει στα κεραμίδια και να καταγγείλει ότι η κυβέρνηση συζητά αλλαγή συνόρων με την Αλβανία. Η οργισμένη ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μάλιστα, βγήκε αφού ήδη είχε βγει η επανόρθωση από την Κομισιόν. Ξέρανε, φυσικά, στην Πειραιώς ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ξέρανε ότι ο επίτροπος είπε βλακεία. Αλλά γιατί να μην αξιοποιήσουν τα fake news, όταν τους έρχονται τόσο βολικά; Και ένας ανεγκέφαλος βλάκας να βρεθεί να το πιστέψει, κέρδος θα είναι.

Αυτοί οι πολιτικοί απατεώνες φιλοδοξούν να κυβερνήσουν κάποια στιγμή τη χώρα, ως υπεύθυνη πολιτική δύναμη. Εν τω μεταξύ έχουν παραδοθεί πλήρως στον εθνολαϊκισμό. Όταν θα τους έρθει ο λογαριασμός από τα γλέντια με την Ακροδεξιά, θα είναι πολύ αργά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL