Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Συνολικά 4.169 αγρότες στο πρόγραμμα μείωσης της ρύπανσης νερού

Την ένταξη συνολικά 4.169 δικαιούχων στη δράση στήριξης αγροτών για την μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα, συνολικού προϋπολογισμού 254,6 εκατ. ευρώ, στο πλαίσιο του Προγράμματος...

Την ένταξη συνολικά 4.169 δικαιούχων στη δράση στήριξης αγροτών για την μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα, συνολικού προϋπολογισμού 254,6 εκατ. ευρώ, στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, ανακοίνωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με το υπουργείο, ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση και κατάταξη των αιτήσεων που υποβλήθηκαν για τη δράση και συνολικά εντάσσονται 4.169 δικαιούχοι, με συνολική αιτούμενη έκταση 85.000 εκτάρια και ελάχιστη βαθμολογία ένταξης 12,2 μόρια.

Η οριστική κατάταξη έγινε βάσει του προϋπολογισμού της πρόσκλησης και με τη χρήση προγραμματικής υπερδέσμευσης.

Τα αποτελέσματα της τελικής αξιολόγησης και κατάταξης θα αναρτηθούν στο πληροφοριακό σύστημα υποστήριξης της υλοποίησης της δράσης με τη μορφή οριστικού πίνακα παραδεκτών και μη παραδεκτών αιτήσεων και οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει στην αίτηση στήριξης.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Κ. Μητσοτάκης: ανεπαρκής, καιροσκόπος, έμπορος εθνοπατριωτισμού

Για να καλύψει την πολιτική του αγωνία μπροστά στο τέλος των ελληνικών προγραμμάτων, αλλά και για να διαχειριστεί τη γενικότερη πολιτική του ανεπάρκεια, ο Κ. Μητσοτάκης καταφεύγει στο πιο χυδαίο είδος πολιτικής

Δειτε ολοκληρο το αρθρο