Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κάτι ξεχάσατε...

Όσοι λαμβάνουν ενημερωτικά emails από το γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα θα γνωρίζουν πως πρόκειται για μια καλά οργανωμένη υπηρεσία που παρέχει πλήρη και σαφή εικόνα για τα...

Όσοι λαμβάνουν ενημερωτικά emails από το γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα θα γνωρίζουν πως πρόκειται για μια καλά οργανωμένη υπηρεσία που παρέχει πλήρη και σαφή εικόνα για τα τεκταινόμενα των Βρυξελλών και του Στρασβούργου. Συζητήσεις, ψηφοφορίες, εκδηλώσεις, νέοι κανονισμοί, ενημερώσεις για τα θέματα που απασχολούν το Ευρωκοινοβούλιο, οπτικοακουστικό υλικό, για τα πάντα μας κρατάει ενήμερους το γραφείο στην Αθήνα.

Για τα πάντα; Σχεδόν. Δεν συνέβη το ίδιο για τη συζήτηση που διεξήχθη αναφορικά με την έξοδο της Ελλάδας από το Μνημόνιο την περασμένη Τετάρτη. Παρά το γεγονός ότι είχε σταλεί η αναγγελία της συζήτησης με τον επικεφαλής του Eurogroup, Μ. Σεντένο, παρουσία του επιτρόπου Μοσκοβισί, η διαδικασία της συζήτησης, όπου η Ν.Δ. επιτέθηκε στον Ευρωπαίο επίτροπο για να πείσει ότι επίκειται τέταρτο Μνημόνιο, δεν κρίθηκε άξια αναφοράς.

Δεν αξιολογεί το γραφείο του Ε.Κ. στην Αθήνα ως σημαντικό πολιτικό γεγονός για τη χώρα μας αλλά και την ίδια την Ε.Ε. το τέλος των προγραμμάτων και της επιτροπείας για την Ελλάδα; Δεν θα θέλαμε να πιστέψουμε ότι υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα. Μάλλον θέμα ιεράρχησης.

Σ.Ρ.

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια