Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C20.2°C
2 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.2°C18.8°C
2 BF 50%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.0°C18.8°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.1°C18.2°C
3 BF 67%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.9°C17.3°C
3 BF 48%
Μόνο ακροδεξιούς δεν διαγράφει η Ν.Δ.
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μόνο ακροδεξιούς δεν διαγράφει η Ν.Δ.

Διευρύνονται τα κριτήρια διαγραφής από τη Ν.Δ.! Το πρώτο, αυτό που τη διασφαλίζει με απόλυτη βεβαιότητα, είναι να τα βάλει κανείς με τον Άδ. Γεωργιάδη - ρωτήστε την Κατ. Παπακώστα και τον Ευ. Αντώναρο που το ένιωσαν στο πετσί τους. Το δεύτερο είναι να μιλήσεις θετικά για την "ιστορική συμφωνία" του Eurogroup, όπως έκανε στο Εuronews ο Κ. Μίχαλος, ο οποίος χαρακτήρισε "σημαντική προστασία από εξωγενείς αναταράξεις" το χρηματοδοτικό "μαξιλάρι" και κάλεσε το πολιτικό σύστημα να λειτουργήσει υπεύθυνα, κάνοντας και μια θετική αναφορά στην προαναγγελία Τσίπρα για φοροελαφρύνσεις.

Σε χρόνο μηδέν συνεδρίασε το Πειθαρχικό της Ν.Δ. και ο γραμματέας του κόμματος Λ. Αυγενάκης ανακοίνωσε ότι "με βάση τον καταστατικά αυτονόητο σεβασμό στις αρχές, τις αξίες και τις βασικές θέσεις της Ν.Δ., ο κ. Μίχαλος τέθηκε από σήμερα εκτός κόμματος. Στη Ν.Δ. δεν χωρούν 'Δούρειοι Ίπποι'"!

Δεδομένου ότι η Ν.Δ. δεν έχει διαγράψει κανέναν από όσους προχώρησαν σε ακροδεξιές ύβρεις κατά Μπουτάρη -για τον κ. Καμπόσο χρειάστηκαν είκοσι ημέρες και... ειδικές συνθήκες- ούτε πήρε μέτρα για όσους καταγγέλθηκε ότι συμμετείχαν σε επεισόδια κατά του ΣΥΡΙΖΑ, έγινε σαφές με ποια συμπεριφορά αποκλείεται να διαγραφείς από τη Ν.Δ...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL