Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.7°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.5°C18.5°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.4°C18.0°C
4 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C19.9°C
3 BF 40%
Ενωτική Πρωτοβουλία: / Για τον ΕΔΟΕΑΠ όλων μας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ενωτική Πρωτοβουλία: / Για τον ΕΔΟΕΑΠ όλων μας

Οι άνθρωποι της ενημέρωσης, ασφαλισμένοι στον ΕΔΟΕΑΠ, έστειλαν το δικό τους μήνυμα στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του οργανισμού. Πήραν τον ΕΔΟΕΑΠ στα χέρια τους, δεν τον άφησαν στους καιροσκόπους. Τους ευχαριστούμε και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα για τη στήριξη και τη διεύρυνση του ΕΔΟΕΑΠ μένοντας σταθεροί στη γραμμή της ενότητας και της αλληλεγγύης ολόκληρου του κλάδου μας.

Ο ΕΔΟΕΑΠ θα συνεχίσει την πορεία του παρέχοντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, αξιοπρεπή επικούρηση και εφάπαξ, ενώ ταυτόχρονα γίνεται ο συνεκτικός ιστός ενοποιώντας χιλιάδες εργαζόμενους στην ενημέρωση, που δοκιμάζονται σκληρά τα τελευταία χρόνια. Ο ΕΔΟΕΑΠ θα συνεχίσει την πορεία του παρά τις νέες αξιώσεις της τρόικας και την αποχώρηση της απερχόμενης ομάδας Καρούτζου από τις σκληρές διαπραγματεύσεις, που ήταν και είναι καθοριστικές για το μέλλον του ασφαλιστικού μας ταμείου.

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα κατά των εργοδοτικών προσφυγών και μεθοδεύσεων. Εμείς δεσμευτήκαμε να μην παίξουμε κορώνα - γράμματα τον ΕΔΟΕΑΠ και τον κλάδο μας. Στηρίζουμε τον ΕΔΟΕΑΠ σήμερα για να μπορούμε να τον βελτιώσουμε αύριο.

Συνεχίζουμε τον αγώνα για την ένταξη και την κάλυψη των χιλιάδων νέων ασφαλισμένων το γρηγορότερο δυνατόν. Ευελπιστούμε οτι τα απτά αποτελέσματα από τη διεύρυνση, σε συνδυασμό με την υπέρβαση των προβλημάτων και την αποτελεσματική λειτουργία, καθώς και το νέο ήθος διοίκησης, θα αυξάνουν συνεχώς και το ενδιαφέρον των ασφαλισμένων για τον ΕΔΟΕΑΠ, το κοινό μας σπίτι. Δεν κλείνουμε τα μάτια στο εμφανές πρόβλημα συμμετοχής. Δεσμευτήκαμε ότι θα ασκήσουμε τη διοίκηση με διαφάνεια, λογοδοσία και δικαιοσύνη. Θα κρατήσουμε τον λόγο μας.

Ο νέος ΕΔΟΕΑΠ, που αγκαλιάζει όλους τους εργαζόμενους στην ενημέρωση, θα αποτελέσει το ανάχωμα και το εφαλτήριο σε συνδυασμό με τα μέτρα στήριξης του Τύπου και για την υπογραφή αξιοπρεπών συλλογικών συμβάσεων εργασίας. Στόχος μας η ενημέρωση με αξιοπιστία, πλουραλισμό και δικαιώματα.

Η Ενωτική Πρωτοβουλία θα παραμείνει δύναμη ενότητας και αλληλεγγύης για τη στήριξη και τη διεύρυνση του ΕΔΟΕΑΠ, πέρα από παρατάξεις και παρέες. Για τον ΕΔΟΕΑΠ όλων μας.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ.

Από την Ενωτική Πρωτοβουλία εκλέγονται 7 σύμβουλοι στο 10μελές Δ.Σ: οι Μαρία Αντωνιάδου, Νίκος Μιχαλίτσης, Σταύρος Καπάκος, Παναγιώτης Νεστορίδης, Δημήτρης Κουμπιάς, Μάρκος Γκανάς και Ευάγγελος Τάτσης. Εκλέγονται επίσης οι Νίκος Καρούτζος, Άντζη Σταθάτου και Κώστας Ντελέζος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL