Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Όταν όλοι χαιρετίζουν την Ιστορική συμφωνία και ο Κυρ. Μητσοτάκης κρύβεται κάτω από την περικεφαλαία

Όταν τα διεθνή μέσα πλέκουν το εγκώμιο των δύο ηγετών Τσίπρα και Ζάεφ, όταν αρθρογράφοι βρίσκουν δίκαιο να δοθεί το Νόμπελ Ειρήνης στον Πρωθυπουργό, όταν η Ε.Ε. πανηγυρίζει για μια συμφωνία ειρήνης και σταθερότητας στα Βαλκάνια…

Όταν ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δεσμευθεί επανειλημμένα ότι δεν θα ακυρώσει τη συμφωνία για το Μακεδονικό, σύμφωνα με πηγές της FAZ.

Δικαιολογώντας τη αρνητική στάση του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης φέρεται να είπε ότι «πρέπει να επιδείξει αντιπαλότητα, προκειμένου να μην χάσει τη δεξιά πτέρυγα του κόμματος του αλλά και για να αποτρέψει τη δημιουργία νέου κόμματος στα δεξιά της ΝΔ. Σε περίπτωση που τα είπε όντως αυτά ο Μητσοτάκης, η ιδιαίτερα επιθετική του στάση έναντι της συμφωνίας προκαλεί έκπληξη».

Όταν γερμανοί δημοσιογράφοι τον εκθέτουν και τα ερωτήματα παραμένουν, ακόμα και μετά τη διάψευση που εξέδωσε η Ν.Δ. για το δημοσίευμα.

 

Όταν σε κύριο άρθρο τους οι Times του Λονδίνου γράφουν «Ηγετική ικανότητα, πολιτικό θάρρος και κούραση συνέβαλαν στον τερματισμό μιας χρόνιας, περίπλοκης πολιτικής αντιπαράθεσης». «H απόφαση συμβιβασμού για το όνομα Βόρεια Μακεδονία δείχνει πολιτική σοφία εκ μέρους της Ελλάδας». 

Όταν ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης, Στέφεν Ζάιμπερτ χαιρέτισε τη συμφωνία και έκανε λόγο για «σημαντική πρόοδο» και για τις δύο πλευρές.

Όταν πίσω από “τα τετελεσμένα που κρύβει η συμφωνία” οι κύκλοι της Ν.Δ. διαβεβαιώνουν ότι θα τηρήσει ουσιαστικά τη συμφωνία και φυσικά ότι δεν γίνεται να την ακυρώσουν.

Και τέλος, όταν το BBC ανανεώνει το χάρτη του για τις ανάγκες του ρεπορτάζ για τη συμφωνία και από το Μακεδονία σκέτο, αναγράφει το Βόρεια Μακεδονία, τονίζοντας ότι το κράτος δέχθηκε να αλλάξει το όνομά του για να μην συμπίπτει με την ελληνική Μακεδονία… ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κρύβεται πίσω από εθνικιστικές κορώνες και περικεφαλαίες;

Μάλλον με αυτές θα μείνει στο τέλος… όταν η Ελλάδα βαδίζει προς τα μπρος…

Συντάκτης: avgi.gr

 

Τζανακόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης είναι βαρύτατα εκτεθειμένος, η υποκρισία και το εμπόριο πατριωτισμού σε όλο τους το μεγαλείο

 

Ρ.Σβίγκου: Το ρεπορτάζ του BBC η καλύτερη απάντηση σε όσους δεν έχουν καταλάβει τι πέτυχε η κυβέρνηση (Video)

 

Μαξίμου: Πατριδοκάπηλος και τσάμπα μάγκας ο Κυρ. Μητσοτάκης, αν δεν διαψεύσει άμεσα τις αποκαλύψεις της FAZ

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Να μη χαθεί η ευκαιρία

Όπως φάνηκε και από τη συζήτηση και τις ψηφοφορίες για τα αναθεωρητέα άρθρα του συντάγματος από την επόμενη Βουλή στις επόμενες εκλογές θα συγκρουστούν δύο κόσμοι. Θα συγκρουστεί η πρόοδος με τη...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο