Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χ. Βερναρδάκης: Έχει πολιτική ευθύνη ο Κ. Μητσοτάκης για την απελευθέρωση ακροδεξιών δυνάμεων (Video)

"Η ευθύνη της Ν.Δ. σήμερα είναι ότι ειδικά με τη στάση που κρατάει στον πυρήνα αυτού του συμβολικού κεφαλαίου που λέγεται εθνικισμός έχει απελευθερώσει όλες αυτές τις ακροδεξιές δυνάμεις" τόνισε ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης το πρωί μιλώντας στην ΕΡΤ.

"Είναι πλέον αποενοχοποιημένο  να στείλεις ένα απειλητικό μήνυμα για «κρεμάλες» «σφαίρες» κλπ. Χθες κυκλοφορούσε fake news για νεκρή γυναίκα και επώνυμα αναπαράγονταν για παράδειγμα από τον κ. Βελόπουλο" συνέχισε.

«Δεν είναι ακροδεξιός ο κ. Μητσοτάκης, είναι ένας νεοφιλελεύθερος πολιτικός. Η πολιτική του ευθύνη είναι ότι ανοίγει το δρόμο στην πολιτική εκπροσώπηση τέτοιων δυνάμεων. Αυτό στρατηγικά για το κεντροδεξιό κόμμα της Ν.Δ. είναι καταλυτικό».

«Πρέπει να κάνουμε αποφασιστικά βήματα κατά της γενεσιουργού αιτίας του φασισμού που είναι η φτώχεια» πρόσθεσε ο κ. Βερναρδάκης ενώ απαντώντας σε ερώτηση για τη δίκη της Χ.Α. που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί.

"Ποιο θα ήταν το μέλλον των Βαλκανίων, αν δεν βάλουμε φρένο στους εθνικισμούς και στους αλυτρωτισμούς" αναρωτήθηκε ο κ. Βερναρδάκης υπογραμμίζοντας τη θετική κατεύθυνση που κινείται η συμφωνία.

Επανέλαβε τέλος τη δήλωση του κ. Αλιβιζάτο που δήλωσε ότι το 80% των ελληνικών θέσεων ικανοποιείται από τη συμφωνία. Με δεδομένο ότι οι συμφωνίες είναι συμβιβασμοί αποτελεί λογικό επακόλουθο να μην ικανοποιούνται πλήρως  διότι δεν είναι ο στόχος να εξαφανίσεις ή να συνθλίψεις τους άλλους.

Συντάκτης: avgi.gr

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διπλή μάχη

Τη Δευτέρα ξεκινά και επίσημα ο προεκλογικός αγώνας με την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία από τον Αλέξη Τσίπρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ένας αγώνας που δίνεται...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο