Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θ. Τοσουνίδης: "Προφάσεις εν αμαρτίαις" όσα ισχυρίζεται ο Δ. Καμμένος στα κανάλια (Video)

Διέψευσαν κατηγορηματικά ο εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ Θόδωρος Τοσουνίδης και ο βουλευτής Κωνστανστίνος Κατσίκης, τον ανεξάρτητο βουλευτή Δημήτρη Καμμένο που υποστήριξε ότι δόθηκε το όνομα Μακεδονία με αντάλλαγμα καλύτερη συμφωνία για το χρέος. 

«Προφάσεις εν αμαρτίαις» είπε προσθέτοντας ότι «δεν ειπώθηκε ποτέ ότι υπάρχει αντιστοίχιση στη διαδικασία για τη συμφωνία για το όνομα των Σκοπίων με την οικονομική διαπραγμάτευση που κάνουμε στο πλαίσιο της Ε.Ε.»

«Προσπαθεί ο Δημήτρης να καλύψει πράγματα για να αιτιολογήσει την ενέργειά του. Ασφαλώς και υπάρχει ολόκληρο σκεπτικό των ΑΝΕΛ γιατί πρέπει να ολοκληρώσει το βίο της αυτή η κυβέρνηση, γιατί δεν πρέπει να αποσταθεροποιηθεί η χώρα»

«Δεν υπήρξε καμία συζήτηση για πρόταση μομφής στον κ. Κοτζιά» ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ ενώ νωρίτερα και ο βουλευτής Κωνσταντίνος Κατσίκης διέψευσε on camera τον Δ. Καμμένο που είχε παρέμβει στην ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Κατ. Μπρ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Να μη χαθεί η ευκαιρία

Όπως φάνηκε και από τη συζήτηση και τις ψηφοφορίες για τα αναθεωρητέα άρθρα του συντάγματος από την επόμενη Βουλή στις επόμενες εκλογές θα συγκρουστούν δύο κόσμοι. Θα συγκρουστεί η πρόοδος με τη...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο