Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θεατρική αποχώρηση του Β. Κικίλια από το πάνελ του Ant1 (Video)

Θεατρική αποχώρηση του Β. Κικίλια από το πάνελ του ΑΝΤ1. Οταν τα επιχειρήματα καταρρέουν, το σόου ξεκινά. Δήθεν προσβλήθηκε από τη λέξη Ψωροκώσταινα, μία έκφραση κλισε που χρησιμοποιείται στον πολιτικό λόγο, κατά κόρον από όλες τις μεριές του πολιτικού φάσματος και φυσικά αναφερόταν στην "ιδεολογία της Ψωροκώσταινας".

Ο κ. Κούλογλου υποστήριζε τη συμφωνία λέγοντας "είναι η καλύτερη συμφωνία" και ο Β. Κικίλιας εκ των υστέρων αποφάσισε αίφνης να "αντιδράσει". Το "νόμπελ Ειρήνης" τον πείραξε μάλλον.

Ο «Μεϊμαράκης στις Σέρρες ως αρχηγός της Ν.Δ., Αρβανιτόπουλος πρώην υπουργός της Ν.Δ., Μητσοτάκης, Τασούλας…» απαρίθμησε  ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, τα στελέχη της Ν.Δ. που έχουν χρησιμοποιήσει τη φράση και την ιδεολογία της «Ψωροκώσταινας».

Επειδή ο κ. Κικίλιας δεν έχει διαβάσει ούτε ένα βιβλίο Ιστορίας θα πρέπει αν σέβεται τον εαυτό του, να παραιτηθεί είπε ο κ. Κούλογλου. Ο κ. Παπαδάκης διέκοπτε συνεχώς τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μιας και όπως φάνηκε δεν ήθελε να ακουστεί ποιοι έχουν χρησιμοποιήσει τον όρο Ψωροκώσταινα.  Μάλιστα επιχείρησε να επαναφέρει στην τάξη του κ. Κούλογλου γιατί δήθεν διέκοπτε.

Επί της ουσίας, ο Β. Κικίλιας νωρίτερα απέδειξε τη δύσκολη θέση που βρίσκεται η Ν.Δ.

Θα θέλει αλλά δεν θα μπορεί να αλλάξει τη συμφωνία ισχυρίστηκε ούτε λίγο ούτε πολύ, προτάσσοντας τα "τετελεσμένα" που δημιουργεί η συμφωνία. Τσάμπα ο κακός χαμός, τσάμπα και η πρόταση μομφής. Όταν θα έρθει η συμφωνία με το καλό στη Βουλή και όλος ο βόμβος καταλαγιάσει, μην πέσετε από τα σύννεφα, αν βουλευτές της Ν.Δ. την στηρίξουν. 

Κατ. Μπρ.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Να μη χαθεί η ευκαιρία

Όπως φάνηκε και από τη συζήτηση και τις ψηφοφορίες για τα αναθεωρητέα άρθρα του συντάγματος από την επόμενη Βουλή στις επόμενες εκλογές θα συγκρουστούν δύο κόσμοι. Θα συγκρουστεί η πρόοδος με τη...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο