Live τώρα    
11°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
9.6°C12.3°C
3 BF 81%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.9°C12.6°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.0°C13.3°C
2 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C15.4°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.8°C
2 BF 82%
Σε εθνικιστικό παροξυσμό η Ν.Δ. στη Βουλή πόνταρε στους «υψηλούς τόνους» (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σε εθνικιστικό παροξυσμό η Ν.Δ. στη Βουλή πόνταρε στους «υψηλούς τόνους» (Video)

Τον εθνικιστικό κατήφορο της Ν.Δ. κατήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος καθώς πλειοδοτεί σε ακραία διχαστικές εκφράσεις για "προδότες" και "εθνικές μειοδοσίες" κατά τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή.

«Όταν η Ν.Δ. μιλάει για προδοσία η Χ.Α. θα μιλήσει για την ανάγκη πραξικοπήματος»  είπε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος καθιστώντας υπεύθυνο τον αρχηγό της Κυριάκο Μητσοτάκης για όσα συνέβησαν χθες στη Βουλή,

"Φυσικό επακόλουθο αυτό που συνέβη χθες στη Βουλή με τον Μπαρμπαρούση που το προκαλέσατε εσείς με τη στάση σας. Έχετε στρώσει το χαλί στον εθνικισμό. Τρέφετε το τέρας του εθνικισμού με τη στάση σας" ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο κ. Τζανακόπουλος αναφέρθηκε με παραδείγματα στο διεθνή τύπο που κατατάσσει πλέον τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην «εθνικιστική αντιπολίτευση» και τον παρομοιάζει με τον Όρμπαν.

«Το δρόμο» που χάραξε ο  ΧΑυγίτης Μπαρμπαρούσης ακολούθησε το βράδυ και ο βουλευτής της Ν.Δ. Γ. Κασαπίδης που αποκάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «προδότες» και «μειοδότες».

«Η ΝΔ επιβεβαιώνει πως με την εμφυλιοπολεμική ρητορική της όχι μόνο νεκρανάστησε φασίζουσες συμπεριφορές, αλλά προσπαθεί να πλειοδοτήσει με τη Χρυσή Αυγή σε ακραίο εθνικιστικό παροξυσμό» επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, η οποία καταλήγει: «Ο κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε να τρομάζει από την εικόνα του τέρατος και όχι να προσπαθεί να του μοιάσει» σημειώνει σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Συντάκτης: avgi.gr

Διαβάστε επίσης:

Focus: Σε στιλ Βίκτoρ Όρμπαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL