Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.2°C20.7°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.2°C17.7°C
1 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.0°C18.0°C
2 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.9°C15.9°C
0 BF 55%
Ο τραγέλαφος της Ν.Δ.
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο τραγέλαφος της Ν.Δ.

Κι έρχεται η μέρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης δικαιώνει την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να ρίξει το 1993 την κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Κι έρχεται η μέρα που εκείνοι που κάποτε φώναζαν “Αλήτη-προδότη-Σαμαρά” εμφανίζονται πρόθυμοι να νομιμοποιήσουν την τότε “αλητεία” του Μεσσήνιου Μακεδονομάχου, ο οποίος από ερασιτέχνης πατριδοκάπηλος εξελίχθηκε σε επαγγελματία υπονομευτή των εθνικών διεξόδων στα διπλωματικά αδιέξοδα που τα εθνικιστικά παράκεντρα τεχνηέντως δημιουργούσαν από την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας μέχρι σήμερα. Κι έρχεται η μέρα που ο σημερινός αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας συντάσσεται με αυτούς που κάποτε κατηγορούσε ανοιχτά πως τσέπωσαν “τριάντα αργύρια” για να ανατρέψουν την κυβέρνηση του πατέρα του.

Τραγέλαφος; Τραγέλαφος και βάλε, γιατί έχει και παρακάτω. Πάμε λοιπόν παρακάτω με το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, που έχει βαλθεί να μας τρελάνει καθώς, αν θυμόμαστε καλά, η Νέα Δημοκρατία είναι αυτή που από τις αρχές του μήνα ζητούσε από την κυβέρνηση “να μη δεσμεύσει τη χώρα μας σε μια διεθνή συμφωνία που θα ζημιώνει τα εθνικά συμφέροντα”. Και τώρα, που το πρώτο βήμα ανάμεσα στις δύο χώρες έγινε, ώστε κάποια στιγμή, κι αν όλα προχωρήσουν βάσει των όσων συνομολογήθηκαν ανάμεσα στους δύο πρωθυπουργούς, Ελλάδα και ΠΓΔΜ να καταλήξουν σε μια διεθνώς κατοχυρωμένη συμφωνία, έρχεται η Νέα Δημοκρατία και ζητεί με κάθε τρόπο να έρθει τώρα η “συμφωνία” προς ψήφιση στην Ελληνική Βουλή.

Τραγέλαφος; Τραγέλαφος και βάλε, μια και Τσίπρας - Ζάεφ έχουν συμφωνήσει πως το ελληνικό κοινοβούλιο θα αποφασίσει την κύρωση ή όχι της συμφωνίας αφού προηγουμένως η ΠΓΔΜ έχει τηρήσει όλα όσα έχει δεσμευτεί ότι θα τηρήσει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται φουριόζος και λέει “όχι” σε αυτό το χρονοδιάγραμμα και ζητεί η Αθήνα να προαποφασίσει και όχι τα Σκόπια.

Τραγέλαφος; Τραγέλαφος και βάλε με το κόμμα που η Σπυράκη δεν θυμάται τι έχει πει ο Κουμουτσάκος και ο Μητσοτάκης δεν θυμάται σε ποιο κόμμα είναι αρχηγός. Χάλαγαν τον κόσμο πριν λίγες εβδομάδες ώστε η κυβέρνηση να μην προχωρήσει τίποτα αν δεν εξασφαλιστούν οι απαιτούμενες υποχωρήσεις από τον Ζάεφ και όταν αυτό επιτυγχάνεται, έρχεται η Ν.Δ. και ανατρέπει τα πάντα μόνο και μόνο για να δικαιώσει τον Αντώνη Σαμαρά του 1993.

Τραγέλαφος; Τραγέλαφος, και δεν ζει κι ο Χριστόδουλος να οργανώσει ένα συλλαλητήριο και να μας πει τι έγιναν και εκείνα τα 5 εκατομμύρια ευρώ που έκαναν φτερά από τη ΜΚΟ της Εκκλησίας της Ελλάδας...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL