Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.1°C15.9°C
3 BF 90%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
2 BF 77%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C13.2°C
4 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.1°C18.0°C
5 BF 78%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 100%
Όπως πάντα... ακραίως
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Όπως πάντα... ακραίως

Από την εκπομπή "Ακραίως" την Κυριακή το πρωί ο Ανδ. Λοβέρδος επιτέθηκε στην "Αυγή" χαρακτηρίζοντας "κατάπτυστο" το ρεπορτάζ της που κατέγραφε τις διαφοροποιήσεις εντός του ΚΙΝ.ΑΛΛ. για το ονοματολογικό. Την κατηγόρησε ότι μαζί με την κυβέρνηση προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα και στο ΚΙΝ.ΑΛΛ., και στη Ν.Δ.

Η "Αυγή" επισήμανε την πραγματικότητα που επικρατεί εντός του ΚΙΝ.ΑΛΛ. και η οποία αποτυπώνεται από τις δημόσιες παρεμβάσεις των ίδιων των πρωταγωνιστών της. Γ. Παπανδρέου, Στ. Θεοδωράκης και Θ. Θεοχαρόπουλος έχουν εκδηλώσει σε όλους τους τόνους τη διάθεσή τους υπέρ της επίλυσης ενός ζητήματος δεκαετιών, στέλνοντας και το μήνυμα στην ηγεσία του φορέα ότι δεν πρέπει να... εφευρεθούν προσκόμματα προκειμένου το ΚΙΝ.ΑΛΛ. να μη στηρίξει.

Τι ενόχλησε τόσο πολύ τον πρώην υπουργό ώστε να χρησιμοποιήσει τέτοιες εκφράσεις και να δηλώσει μάλιστα ότι "διαμαρτύρεται πολιτικά" για το δημοσίευμα;

Ότι ο ίδιος διαφωνεί με την κατεύθυνση που υποδεικνύουν στη Φ. Γεννηματά οι αρχηγοί του Ποταμιού, του ΚΙΔΗΣΟ, της ΔΗΜ.ΑΡ. Το "ομολόγησε" ο ίδιος: "Όταν μία διαπραγμάτευση οδηγηθεί σε αδιέξοδο -το 2008 στο Βουκουρέστι δεν προχώρησε- τότε γεννιέται δικαίωμα επανόδου στο θέμα από μηδενική αφετηρία" είπε. Το ίδιο είχε κάνει νωρίτερα ο Άδ. Γεωργιάδης, που προκειμένου να εκδηλώσει τη διαφωνία του για σύνθετη ονομασία και να πιέσει την ηγεσία της Ν.Δ. σ' αυτή την κατεύθυνση, υποβάθμισε τη διαπραγμάτευση Καραμανλή στο Βουκουρέστι για σύνθετη ονομασία σε... έξυπνο διπλωματικό κόλπο.

Τι διαφορετικό έκανε την Κυριακή ο Ανδ. Λοβέρδος για το ΚΙΝ.ΑΛΛ.;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL