Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γ. Λούλης: «Ο Τσίπρας ήρθε για να μείνει» (Video)

«Είχαμε δύο παθογενή κόμματα που έγιναν ακόμα πιο παθογενή. Τα κόμματα αυτά τιμώρησε η κοινή γνώμη φέρνοντας στην εξουσία ένα πολύ μικρό κόμμα της Αριστεράς. Είναι φαινόμενο ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο πρώην σύμβουλος στρατηγικής του Κώστα Καραμανλή και επί σειρά ετών επικοινωνιολόγος της ΝΔ Γιάννης Λούλη χθες στην ΕΡΤ.

«Ο Τσίπρας είναι εδώ για να μείνει» υποστήριξε ο κ. Λούλης και όπως είπε έχει ριζώσει από την εποχή κυρίως που στράφηκε στο ρεαλισμό μετά τη περίοδο Βαρουφάκη και τη διάσπαση.

«Το κυρίαρχο τμήμα της κοινής γνώμης παραμένει στην Κεντροαριστερά για αυτό ο Τσίπρας έχει μια μεγάλη δεξαμενή δίπλα του» εξήγησε προσθέτοντας ότι «ο Τσίπρας θα παραμείνει κυρίαρχος στο χώρο της Κεντροαριστεράς. Δεν θα μπορέσει το ΠΑΣΟΚ να ανακάμψει διότι είναι τοξικό, το ότι άλλαξε όνομα η κοινή γνώμη δεν γελιέται. Λίγο πολύ όλος ο κόσμος ξέρει ότι είναι το παλιό ΠΑΣΟΚ. Δε νομίζω ότι ο Τσίπρας θα φύγει.»

Έντονη κριτική άσκησε στη Ν.Δ. για την δεξιά στροφή και την απομάκρυνσή της από το κέντρο ενώ τη χαρακτήρισε ως ένα «φθαρμένο και γυμνό κόμμα».

Ο κ. Λούλης εκτίμησε ότι «το βέβαιο είναι ότι ο Τσίπρας ήρθε εδώ για να μείνει, ακόμα και αν χάσει τις επόμενες εκλογές θα κερδίσει τις μεθεπόμενες. Είναι ένας ταλαντούχος πολιτικός». 

Κατ. Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια