Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.4°C14.1°C
4 BF 83%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
11.4°C14.9°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
14.0°C14.8°C
1 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.5°C17.7°C
2 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.8°C12.4°C
2 BF 87%
Οι Ναιμεναλλάδες καταγγέλλουν και… νομιμοποιούν τη φασιστική βία (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Οι Ναιμεναλλάδες καταγγέλλουν και… νομιμοποιούν τη φασιστική βία (Video)

Ευχαρίστως αυτό το «ακροδεξιά» αν μπορούσαν θα το παρέλειπαν αλλά μιας και ήταν τόσο ξεκάθαρα φασιστική η επίθεση και καταφανώς βίαιη δεν κατάφεραν να το αποκρύψουν. Μπόρεσαν όμως να συμψηφίσουν και με «αντικειμενικότητα» να παρουσιάσουν ισάξια και τις δύο απόψεις, δηλαδή και του θύτη και του θύματος.

Την καταδίκη δηλαδή της φασιστικής επίθεσης με ακριβώς ίσες αποστάσεις με την αιτιολόγηση και ουσιαστικά τη νομιμοποίησή της. Ένα «καλά του έκαναν» ήταν αυτό που έπρεπε να μείνει τελικά στον τηλεθεατή -ψηφοφόρο.

Την αρχή έκανε ο Γ. Παπαδάκης στον ΑΝΤ1 που πρωί πρωί έδωσε βήμα στην «άλλη άποψη» βγάζοντας στο κανάλι τον Παν. Ψωμιάδη. Στο πλαίσιο μιας προσχηματικής «αντικειμενικότητας υποστήριξε τις ακροδεξιές απόψεις του που άλλωστε εξέφρασε και δημόσια σε δήλωσή του μετά την άγρια επίθεση στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης μιλώντας για προδότες και «πολιτικά τραβέλια».

Συνέχισε ο ΣΚΑΙ που καταγγέλλοντας μεν παρουσίασε την άλλη άποψη με το μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα του δημοτικού συμβούλου Καβάλας, Χρήστου Πασχαλίδη «πήρε αυτό που του άξιζε», «βουλευτές – προδότες» "είναι καλό παιδί" μας είπε η δήμαρχος Καβάλας. Ενώ και ο Κ. Μητσοτάκης κάλυψε ακόμα και το δήμαρχο Άργους – Μυκηνών Δ. Καμπόσο για τη δήλωσή του «αυτή είναι η μοίρα των προδοτών».

Το βράδυ η Ν.Δ. σήκωσε τους τόνους φορτώνοντας τη βία στο ΣΥΡΙΖΑ και ο Παύλος Τσίμας πιστός στη γραμμή της δήλωνε στο ΣΚΑΙ «Δηλαδή, εάν γιαουρτώνουμε τον Πάγκαλο είναι καλό, ενώ εάν μαχαιρώνουμε τον Φύσσα είναι κακό; Δε λέω βέβαια ότι είναι το ίδιο, αλλά η βία είναι βία».

Μετά από αυτές τις ανίερες εξισώσεις ο δημοσιογράφος έδωσε τη χαριστική βολή σε οποιοδήποτε πολιτική αξιοπρέπεια του είχε απομείνει υποστηρίζοντας «Τη Ν.Δ. μπορείς να την κατηγορήσεις για πάρα πολλά αλλά ότι υποκινεί τη βία μου φαίνεται λίγο εξωφρενικό» και ο δολοφόνος του Τεμπονέρα, Καλαμπόκας διαγράφηκε από την ιστορία… για χάρη του κ. Τσίμα.

Η Ν.Δ. όπως και τα αγαπημένα της κανάλια αρχικά καταδίκασε για να φορτώσει μετά τη βία στο ΣΥΡΙΖΑ και ας ήταν τα στελέχη της που «περηφανεύονταν» για την ακροδεξιά βία κατά του Δημάρχου. Το ΚΙΝΑΛ καταδίκασε μεν και ζητούσε τη σύλληψη των ακροδεξιών και μετά στο ίδιο κλίμα με τη Ν.Δ. φόρτωσε τη βία στο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον για «ανοχή».

Ένα συμπαγές και ακραίο τμήμα της Ν.Δ. που συναλλάσσεται με τη Χ.Α. και τα συγκεκριμένα κανάλια προωθούν, αναδεικνύουν και χαϊδεύουν αντικειμενικά τις μαύρες, ζοφερές αυτές απόψεις...και το ΚΙΝΑΛ στηρίζει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL