Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.4°C14.1°C
4 BF 83%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
11.4°C14.9°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
14.0°C14.8°C
1 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.5°C17.7°C
2 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.8°C12.4°C
2 BF 87%
Δικαίωση...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δικαίωση...

Με την πεντασέλιδη πολεμική “τεκμηρίωση” κατά του ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη Παρασκευή, η Χαριλάου Τρικούπη ξήλωσε τις “ίσες αποστάσεις” που υποτίθεται πως ακολουθούσε απέναντι σε Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ.

Έβγαλε εκτός “δημοκρατικής Αριστεράς” τον ΣΥΡΙΖΑ, για να "αποστομώσει" όσους προβάλλουν ως επιχείρημα μια “μεταστροφή” του προκειμένου να υποστηρίξουν τη μετεκλογική συνεργασία μαζί του και όχι με τη Ν.Δ.

Η επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ συνολική. Οι αναφορές στη Ν.Δ. ελάχιστες. Προχθές, για τα τεράστια εσωκομματικά προβλήματα έφταιγε ο ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα που ο Μητσοτάκης λέει ανύπαρκτο τον εταίρο τους (το Ποτάμι), η Χαριλάου Τρικούπη δεν βρήκε να αφιερώσει μισό σχόλιο για τη στρατηγική της λεηλασίας του χώρου τους από τη Ν.Δ.

Την Κυριακή, ο πρωτεργάτης του αντι-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου και του μετεκλογικού μονόδρομου της συγκυβέρνησης με τη Ν.Δ. Ευ. Βενιζέλος χαρακτήριζε “σχεδόν γελοίο να εμφανίζονται αυτόκλητοι υποστηρικτές της δήθεν 'σοσιαλδημοκρατικής' στροφής του ΣΥΡΙΖΑ”. Σχολιάζοντας δε το “εκλογές τώρα”, δήλωνε: "Χαίρομαι γιατί η κ. Γεννηματά υιοθέτησε κάτι που λέω εδώ και πολύ καιρό”.

Και πώς να μη χαίρεται άλλωστε;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL